Acest program de exerciții fizice vă va ajuta să ardeți grăsimea în doar 10 săptămâni

Pentru persoanele care au puțin timp.

Un corp frumos ne face să avem mai multă încredere. Dar majoritatea persoanelor nu au, pur și simplu, timp să meargă la sala de sport, iar instalarea unor echipamente speciale pentru fitness la domiciliu este adesea imposibilă din cauza lipsei de spațiu. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la sport.

Exercițiile pe care vi le propunem în continuare nu necesită echipamente speciale. Le puteți face acasă sau în parc.

Program de exerciții care vă va ajuta să pierdeți în greutate.

1. Squats (așezări).

apost

Puneți picioarele la lățimea umerilor, privirea îndreptată înainte. Așezați-vă lent imaginându-vă că aveți un scaun în spate. Țineți spatele drept. Mențineți poziția dată până când veți avea o durere ușoară în zona mușchilor coapsei.

2. Fandări.

apost

Faceți un pas mare înainte, menținând spatele perfect drept. Îndoiți genunchiul piciorului din fata la 90 de grade și țineți piciorul din spate perfect întins. Flexați genunchiul piciorului din spate, astfel încât tibia sa fie paralelă cu podeaua (genunchiul nu trebuie să atingă solul). Repetați mișcarea cu ambele picioare.

3. Flotări.

apost

Cu fața orientată spre podea, sprijiniți-vă în brațele flexate, cu palmele așezate la o distanță puțin mai mare decât nivelul umerilor. Un alt punct de sprijin sunt degetele mari de la picioare. Dacă nu reușiți să mențineți aceasta poziție din prima încercare, puteți să vă sprijiniți genunchii de podea.

Este foarte important ca trupul să fie în linie dreaptă, de la umeri și până la genunchi și tălpi.

Îndoiți coatele și coborâți corpul spre podea. Reveniți la poziția inițială, îndreptând coatele.

4. Exerciții pentru abdomen.

apost

Așezați-vă cu spatele pe podea și îndoiți genunchii. Puneți mâinile după cap și ridicați omoplații de pe podea. Expirați când încordați mușchii abdominali. Faceți o scurtă pauză înainte de a reveni la poziția inițială.

5. Sărituri.

apost

Ridicați, în timpul săriturii, brațele și depărtați picioarele la lățimea umerilor. Coborâți brațele în timp ce reveniți la poziția inițială.

6. Ridicarea piciorului.

Stați în genunchi, cu mâinile sprijinite pe podea. Din această poziție îndoiți genunchiul drept și ridicați-l până la nivelul coapsei. Apoi coborâți genunchiul fără a atinge solul. Repetați exercițiul de mai multe ori pentru fiecare picior.

7. Abdomenele crunches.

Stați întins pe podea, cu genunchii flexați și cu tălpile lipite pe podea. Puteți fixa mâinile la ceafă, în cruce peste piept sau paralele cu cvadricepsul. Cu spatele lipit de podea și cu mușchii abdominali încordați, ridicați-vă umerii cu aproximativ 15 cm de la podea. Mențineți contracția câteva secunde. Reveniți la poziția inițială.

8. Plank (planșa).

Sprijiniți-vă pe antebrațe cu fața în jos. Încordați mușchii oblici și abdominali pentru a vă menține corpul într-o linie dreaptă. Mențineți această poziție cât rezistați.

Încercați să efectuați aceste exerciții de cel puțin două ori pe săptămână și veți simți curând efectele lor.

error: Content is protected !!