Acest fotograf surprinde în imagini persoane care seamănă între ele, dar care nu sunt rude

Ați întâlnit vreo persoană care să arate exact ca Dumneavoastră? Dacă răspunsul este da, atunci v-ați găsit sosia.

Canadianul Francois Brunelle și-a dedicat 12 ani din viață fotografiind oameni care seamănă între ei, dar nu sunt rude.

Fotograful a reușit să găsească mai mulți „gemeni” din toată lumea, care seamănă izbitor, cu toate că nu sunt rude și nu s-au cunoscut niciodată. Cu toate că a avut nevoie de mult timp pentru aceasta, a reușit să găsească mai multe persoane, din ţări și orașe diferite care au reușit să uimească întreaga lume.

Proiectul său este unic în lume. I-a venit această idee în momentul în care și dat seama că seamănă cu Rowan Atkinson, actorul și comicul britanic, devenit celebru datorită personajului Mr. Bean. Fotograful povestește că a fost foarte uimit de această asemănare, de faptul că un bărbat născut și crescut în Ungaria seamănă cu o persoană născută în Canada.

Multe persoane care apar în fotografiile sale sunt din același oraș, în timp ce altele sunt din ţări diferite. Fotograful are, până în prezent, peste 230 de fotografii în colecția sa. Pe măsură ce proiectul său a fost mediatizat s-au oferit din ce în ce mai mulți oameni să participe.

Vă propunem în continuare 14 fotografii din acest proiect uimitor!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

V-ați întrebat vreo dată cum ar fi să vedeți, într-o bună zi, o persoană care arată exact ca Dumneavoastră? Știți, cu siguranță, că nu aveți soră sau frate geamăn, vă cunoașteți toate rudele, dar găsiți o fotografie în care parcă ați fi Dumneavoastră? Doar că locuiți la câteva mii de kilometri distanță.