Acest fotograf petrece foarte mult timp așteptând vizitatorii „potriviți” ai acest muzeu

Majoritatea persoanelor au reușit să se plictisească în timpul vizitelor la muzeu cel puțin o dată în viață, cu excepția acestui fotograf! Ne plictisim uneori pentru că este imposibil să iubești și să înțelegi fiecare operă de artă.

Stefan Draschan, un fotograf francez, ar putea părea un vizitator plictisit al galeriei, cu o cameră foto în mână. Însă el se simte foarte bine când merge în vizită la galeriile de artă, deoarece își creează aici propriile sale proiecte. Când merge la un muzeu, îi admiră, pe lângă operele de artă, pe vizitatorii muzeului care sunt în perfectă armonie cu picturile de pe perete.

În cadrul proiectului său numit People Matching Worksworks el surprinde momentele neașteptate când părul, jacheta sau rochia cuiva ar putea fi o continuare a unei creații atemporale. Deși, la prima vedere, fotografiile lui Draschan par perfecte, secretul are se ascunde în spatele acestor lucrări este, de fapt, răbdarea fotografului.

Îi place foarte mult să viziteze diferite muzee, mai ales cele de la Paris, Viena și Berlin, unde îi așteaptă pe vizitatorii care se potrivesc, în mod surprinzător, cu vreo operă de artă expusă acolo.

El își expune lucrările pe Tumblr și Instagram, unde indică și muzeele pe care le vizitează. Dacă ajungeți cumva la muzeele din Paris, Viena sau Berlin, fiți în căutarea lui Draschan și a aparatului său de fotografia! Ați putea deveni muza fotografului!

Vă propunem în continuare să admirați creația acestui fotograf.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Ce părere aveți despre aceste lucrări? Care fotografie v-a impresionat cel mai mult? Scrieți-ne în comentarii.