Un cuplu tânăr nu avea bani pentru a-și cumpăra un apartament și a decis să transforme o cocioabă părăsită într-o casă de vis

În ultima vreme tot mai multe familii cu copii renunță la apartamente și aleg să meargă la țară, departe de agitația orașului.

Un cuplu tânăr din Ungaria a luat decizia de a se muta la țară, dar bugetul lor era foarte modest.

Deoarece nu-și puteau permite o casă potrivită pentru ei și fiica lor, au cumpărat, la un preț avantajos, un teren care avea o cocioabă dărăpănată.

1.

2.

Tinerii au decis cum va fi casa lor ideală, au făcut un plan și s-au apucat de lucru. Familia nu avea bani suficienți, de aceea lucrările s-au desfășurat foarte lent și pe etape.

3.

4.

5.

Au renovat mai întâi cele mai necesare elemente, acoperișul și podeaua. Unul dintre scopurile lor principale a fost extinderea spațiului. După ce au dat jos acoperișul vechi au construit o terasă de vară, mai exact o verandă deschisă, protejată de ploaie și vânt.

6.

Noii proprietari au încercat să păstreze majoritatea detaliilor originale.

7.

8.

Tinerii au restaurat mobila veche rămasă de la proprietarii anteriori și au decis să repare cuptorul din cărămidă și lut. Această parte a interiorului este foarte valoroasă, deoarece a fost realizată conform tehnologiilor vechi. Cuptorul a fost lăsat la locul său inițial și reconstruit în totalitate.

9.

10.

11.

După ce au finalizat renovarea în familia lor frumoasă a apărut și al doilea copil.

12.

Soții au decis să păstreze stilul rustic al casei.

13.

14.

Proprietarii căsuței sunt fericiți că au decis să renunțe la oraș și să-și creeze singuri propria lor lume de basm.

15.

Această căsuță de vis este locul perfect pentru un trai liniștit alături de persoanele dragi.