Acest câine a crescut împreună cu pisicile, iar după 2 ani stăpânul a observat că labele lui arătau cam ciudat.

Talley este un câine destul de neobișnuit. El a crescut împreună cu mai multe pisici și nu putea înțelege faptul că, în realitate, este un câine. Stăpânului lui Tally a postat mai multe fotografii ale câinelui său și acestea au devenit imediat virale. Analizați-l mai atent. Observați prin ce se deosebește de alți câini?

Stăpânul lui Tally l-a adus acasă pe când acesta avea 2 ani. El ne-a explicat că înainte de aceasta Talley a crescut printre pisici.

Este ușor de observat că acesta are mai multe obiceiuri și comportamente ca ale pisicilor…

De exemplu Tally stă, de obicei, cu labele din față sub el, la fel ca pisicile.

Și îi place, ca și pisicilor, să stea în cutii!

Poate să stea foarte mult timp în cutie, uitându-se prin gaură.

Este locul său preferat.

Stăpânul lui Tally ne explică că acesta are gene de la Huskie, Malamute din Alaska și de la alte rase. Și, bineînțeles, de la pisici!

Actualul stăpân al lui Talley l-a adoptat pe când acesta avea vârsta de doi ani. Până a se muta aici, el a trăit printre pisici. Stăpânul este convins de faptul că lui Talley îi este foarte dor de ele.

Talley este un câine neobișnuit de calm și nu latră niciodată. În schimb, îi place să stea nemișcat și să privească ce se întâmplă. Ca și pisicile. Acest lucru este destul de ciudat, deoarece Huskie și Malamute sunt, de obicei, niște câini foarte energici și gălăgioși.

Este atât de drăguț! Ne-a impresionat foarte mult!