Acest bărbat își ia acasă animalele ce au fost abandonate de către stăpâni, doar din cauza că au îmbătrânit! O poveste ce te face să crezi în oameni!

Steve Greig este un om cu o casă mare și inimă de aur. Deja de câțiva ani acesta oferă adăpost animalelor, ce au fost abandonate din cauza vârstei.

Decizia care a salvat animalele fără nicio șansă de adopție! Steve Greig a suferit groaznic, atunci când cel mai bun prieten blănos al său a murit. A știut, însă, că pentru el viața merge mai departe, așa că s-a decis să îi facă viața mai frumoasă unui alt câine, de la un adăpostul de animale. Și nu oricărui câine, ci aceluia cu cele mai mici șanse de a fi adoptat vreodată: celui mai bătrân și mai puțin frumos cățel.

El a hotărât că acest patruped nu merită să fie abandonat. De atunci, casa lui Steve a început să se umple cu diverse animale. În prezent, la el acasă locuiesc 10 câini, un purceluș, două rațe, hulubi, pisici și câțiva pui. Gestul lui a luat cu asalt rețelele de socializare, de fiecare dată când publică fotografii cu marea lui familie.

Câinii lui Steve se înțeleg de minune cu purcelușul Bikini și  porumbelul numit Ellie.

Deoarece au deja o vârsta înaintată, animalele sunt calme și liniștite.

Animalele au o bătrânețe demnă și frumoasă.

Dacă e să fim sinceri, fiecare dintre noi ar dori să facă lumea la fel de bună și frumoasă precum o face Steve.

Mulți dintre patrupezii lui Steve își petrec cea mai mare parte a zilei dormind. Astfel, toți au parte de timp pentru relaxare și odihnă.

O echipă exemplară, gata de acțiune.

error: Content is protected !!