Acel moment ciudat, când mama și fiica arată de aceeași vârstă!

Timpul nu este cel mai bun aliat pentru orice femeie care dorește mereu să fie tânără, frumoasă și atrăgătoare. O femeie adevărată dorește doar să-și admire frumusețea sa, privindu-se în oglindă. Dar eroinele articolului de astăzi pare-mi-se că știu secretul misterios ai tinereții veșnice. Pur și simplu nu există o altă explicație pentru acest fenomen. Încercați să ghiciți, care este fiica și care este mama. Vă invităm să le admirăm:

1. Anna Nistron este un top model din Suedia. Iar alături de ea este…mama ei.

1.1 

1.2 

2. Fotomodelul Yasmine Le Bon cu fiica sa.

2.1 Nu veți crede, dar Yasmin are deja 52 de ani! Sunteți de acord că mama și fiica arată ca două surori?

2.2 Femeia spune că nu folosește creme speciale pentru întinerire. Poate că a avut noroc cu genetica și cu structura feței? 

2.3 

3. Anastasia și Anna Zavorotnyuk

3.1 Anastasia Zavorotnyuk este o vedeta din Federația Rusă, care a cucerit o mare parte de spectatori. Nici nu poți crede că mama Anastasia este mai mare decât fiica sa cu 24 de ani.

3.2 

4. Vera Brejnev cu fiica Sonya.

4.1 Cântăreața Vera Brejnev este născută pe 3 februarie, anul 1982. Fiica cântăreței are doar 17 ani. Privindu-le, poți zice că sunt două surori, nicidecum mamă și fiică.

4.2 

5. Dar iată așa arată o mamă-soacră perfectă.

6. Familia Mahom

6.1 Fata a postat o fotografie de familie pe Twitter, cu mama și sora ei. Poza a devenit virală și s-a răspândit foarte repede pe rețelele de socializare. Motivul pentru o astfel de agitație este apariția femeilor în fotografie – utilizatorii nu puteau înțelege, care este mama și care sunt copiii.

6.2 

V-au uimit aceste imagini? Vă asemănați și dvs atât de mult cu fiica? Așteptăm cu drag comentariile dvs.