Această tunsoare te va întineri dacă ai trecut de 30 sau 40 de ani

O tunsoare și o coafură reușită este cea mai sigură și accesibilă cale de întinerire. Acestea trebuie alese corect și să fie realizate de un profesionist.

Frizerii susțin că există coafuri care dau impresia că sunteți mai tânără chiar și cu 10 ani! Despre acestea vă vom relata în acest articol. Alegeți varianta care corespunde stilului dvs, modului de viață și aspectului fizic.

t.max/Shutterstock.com

Cele mai reușite coafuri pentru femeile trecute de 30 de ani

glammour.ru

Astăzi, este extraordinar că vârsta de peste 30 de ani se consideră tinerețe. Dar totodată este o vârstă limită la care trebuie să scăpați de lucrurile tinerești. Dar nici nu trebuie să luați măsuri deosebite pentru a vă întineri.

glammour.ru

Liniile exacte, tâmplele rase, culori intense, bucle dezordonate nu vă sunt specifice. Toate acestea nu vă vor întoarce tinerețea, dar veți arăta ridicol. O altă extremitate sunt modelele simple și specifice vârstei.

glammour.ru
glammour.ru

Bob și carre alungite sunt mijlocul de aur. Cel mai potrivit model este aranjarea în scări. Șuvițele moderne și zdrențuite subliniază forma ovală a feței și redau tunsorii un aspect unic. Îți conferă un aer jucăuș, foarte tineresc.

glammour.ru

Efectul de întinerire constă în desenul și modul de aranjare a părului. Șuvițele din jurul feței subliniază trăsăturile frumoase ale acesteia. Atrageți atenție la modelul bretonului drept sau pe o parte.

glammour.ru

Bretonul drept și șuvițele laterale tăiate drept trebuie evitate.

glammour.ru

Cele mai potrivite tunsori pentru femeile trecute de 40 de ani

glammour.ru

Bob și carre „pe picior” vă vor avantaja cel mai mult. Puteți adăuga aici pixie și cascada. Ele redau prospețime.

Tunsorile enumerate corespund tendințelor modei, plus arată la fel de bine atât pe părul drept, cât și pe cel ondulat.

glammour.ru

Din păcate aranjările obișnuite care vă înfrumusețau cu 10 ani în urmă nu mai sunt actuale. Un coc simplu și o coadă de cal sunt atuurile femeilor tinere. Dacă veți lăsa câteva șuvițe rebele, veți arăta mult mai tânăr.

Pinterest

Nu treceți cu vederea și tendințele modei. De exemplu, aranjările voluminoase demonstrează frumusețea părului și redau un aer tineresc. Mai exact este vorba de cocurile simple, cocurile franțuzești, cosițe și bucle lejere. Ele modelează perfect forma feței, subliniază linia gâtului și a pomeților.

glammour.ru

Aspectul dezordonat, efectul de păr umed, buclele mărunte sunt pentru tinere. Alegeți eleganța și nu veți da greș!

glammour.ru

Recomandați aceste sfaturi și prietenelor dvs.