Întotdeauna modernă! Bob-carre – clasicul nemuritor!

Există tunsori în afara timpului, adică sunt actuale absolut întotdeauna. La fel cum nu sunt două femei asemănătoare, nu sunt nici două tunsori bob-carre asemănătoare. Universalitatea acestei tunsori se explică prin faptul că este foarte simplă și are foarte multe variante pentru toate tipurile de păr și fețe.

Astăzi vă vom prezenta mai multe modele de bob-carre.

Modele de bob-carre

Avantajele tunsorii bob-carre

Multe fete sunt mirate de popularitatea acestei tunsori. De fapt, totul este foarte simplu, pe de o parte, universalitatea și diversitatea coafurii, pe de altă parte naturalețea și simplitatea liniilor.

Atuul principal al acestei tunsori este posibilitatea de a corect trăsăturile feței. Bob-carre permite să accentuați ochii sau să alungiți vizual fața rotundă. Femeia cu bob-carre va fi mereu în centrul atenției, ea va arăta superb atât la o petrecere, cât și într-un mediu mai strict de lucru.

Bob-carre pentru păr scurt

Toate femeile visează la păr lung. Desigur, acesta arată foarte frumos, însă dacă este perfect sănătos. Din păcate tempoul rapid al vieții nu ne lasă timp pentru a ne îngriji prea mult părul. Pentru aceasta s-a găsit soluția – tunsoarea modernă bob-carre.

Evitați liniile drepte ale tunsorii și dați prioritate asimetriei și neglijenței ușoare. De asemenea, sunt binevenite diferite idei creative. De exemplu, zona cefei sau a tâmplelor rasă. Un profesionist va face o tunsoare potrivită pe care o veți putea transforma ușor într-o coafură strictă pentru serviciu. Aceasta este o soluție perfectă pentru cele care vor să fie în trend.

Bob-carre pe lungime medie a părului

Mulți consideră că această tunsoare se face doar pe păr scurt, ceea ce este greșit. Mai mult, în 2018 anume lungimea medie a părului va fi la modă. Deci vă recomandăm să alegeți bob-carre. Experimentați!

Avantajul acestei tunsori constă în faptul că ea se potrivește pentru toate tipurile de păr. Părul dens poate arăta mai ușor și texturat, iar părului subțire această tunsoare îi va da volum.

Trebuie să menționăm că bob-carre combinat cu breton va fi foarte popular. Vă recomandăm să alegeți tunsoarea asimetrică, alungită sau texturată.

Bob-carre alungit

Bob-carre clasic va arăta mereu splendid, însă doamnele vor să-i adauge ceva deosebit. Astfel, bob-carre alungit este varianta perfectă. Această tunsoare va rămâne feminină, dar ceva mai îndrăzneață. De aceea, aceasta este deseori aleasă de vedetele showbiz-ului.

Trebuie să știți că varianta alungită poate fi diferită. Cuiva îi place o trecere ușoară cu o margine dreaptă. Altele preferă tunsori mai îndrăznețe. Se consideră că unghiul perfect este cel care repetă linia pomeților. Dar înainte de a vă tunde părul consultați-vă cu un stilist.

Gradare stilată

Fiecare femeie periodic vrea o schimbare. Însă nu trebuie să recurgeți la unele prea bruște. Gradarea este anume ceea ce va împrospăta imaginea dvs. și va face tunsoare plină de volum. Totodată, lungimea părului nu se va schimba, iar dvs. veți putea scăpa de vârfurile despicate.

Gradarea, de obicei, se execută pe stratul superior al părului, ceea ce permite crearea volumului necesar. Iar dacă doriți, șuvițele din față pot fi lăsate mai lungi. Deseori acestea sunt vopsite cu câteva nuanțe mai deschis, pentru a avea o tunsoare mai expresivă.

Bob-carre cu breton

În 2018 va fi modern, în special, bob-carre cu breton. De aceea, puteți experimenta. Stiliștii recomandă să renunțați la bretonul dens și drept. Acesta este mai puțin atrăgător. În 2018 vor fi moderne bretoanele texturate, asimetrice, pe o parte și alungite.

Bob-carre cu margini fixe se combină foarte bine cu bretonul neted cu margini fixe. Iar bobul texturat va fi completat de minune cu un breton pe diagonală, gradat sau ușor dezordonat.

Tunsori creative

O tendință modernă pentru anul viitor vor fi tunsorile creative. Spre exemplu, stiliștii ne propun să completăm bob-carre cu zona cefei sau a tâmplelor rasă. Mai mult, se pot crea diferite desene sau combinații de culori.

Pentru unele femei aceste experimente pot părea prea îndrăznețe. Însă nu este chiar așa. De exemplu, dacă veți strânge părul în coadă, veți obține o variantă mai îndrăzneață, iar dacă îl veți aranja în mod clasic veți arăta mai modest și veți putea merge la serviciu.

Bob-carre este cu siguranță cea mai potrivită tunsoare pentru fashioniste. Datorită acestei tunsori fiecare femeie poate arăta proaspăt, modern și chiar îndrăzneț. Totul depinde de modul de aranjare și, desigur, de preferințele dvs.