Această ținută este extraordinară! Rămâi profund mirat când afli din ce ”material” a fost făcută

Relațiile mele cu haute-couture au fost mereu destul de reci. Decizi să privești prezentarea celei mai recente colecții Gucci din Milano, dar acolo manechinele defilează cu copia capului lor în mâini. Și unde este moda? Show-ul a devenit mai important decât arta. Dezamăgire totală…

Dar, spre marea mea fericire, mai există designeri care ne impresionează prin creația lor, dar nu ne șochează. Mulți dintre ei rămân, din păcate, în anonimat, însă datorită internetului putem admira creația lor.

Acest articol este anume despre o asemenea creatoare talentată. Numele ei este Sylvie Facon, de origine franceză, iar ținutele sale magice sunt pur și simplu impresionante.

Ea se bazează pe regulile haute-couture. Creează, în special, rochii de seara, de  mireasă precum și celebra mica rochie neagră. Presupunem că ținutele de seară ale Sylviei sunt create cu cea mai mare satisfacție. Veți înțelege imediat de ce.

1. Această rochie denumită „Tribut cărților” a fost creată din cotoare de cărți. A avut nevoie de 250 de ore pentru a o crea!

2. Rochie în stilul „orașului vechi”, împodobită cu șireturi decorative

3. Rochia „Tribut muzicii” 

4. Nimfa pădurilor. Motive florale 

5. Rochia „Tribut toamnei”, inspirată din ilustrațiile lui Didier Graffet

6. Rochia „Ciuperca” 

7. Rochia „Vegetație” 

Creatoarea folosește diferite tipuri de materiale și, după cum puteți vedea, nu duce lipsă de inspirație. Însăși Cenușăreasa ar putea fi invidioasă pe aceste rochii, chiar dacă este foarte greu de eclipsat rochia ei strălucitoare!

Care dintre ținutele Silviei Facon v-a impresionat mai mult? Scrieți-ne în comentarii și distribuiți această compilație magică și prietenilor dumneavoastră.