Această tânără a luat strecurătoarea și a început să-și usuce părul… Rezultatul e incredibil! Privește neapărat!

Un păr frumos și îngrijit înfrumusețează orice femeie. Datorită podoabei capilare, putem să ne creăm mereu o imagine diferită și un stil inconfundabil. Iată de ce este foarte important să urmărim noile tendințe în moda coafurilor, iar pentru ca părul să ne înfrumusețeze mereu și să ne aducă bucurii, e necesar să știm cum să-l îngrijim corect. Există o mulțime de sfaturi și trucuri de care se ghidau chiar și mamele, și bunicile noastre. Unele sfaturi sunt valabile și utile până în prezent.

Dar există câteva lucruri elementare pe care trebuie să le cunoască fiecare femeie. Dacă părul dumneavoastră nu este nici subțire, nici scurt, atunci procesul de uscare vă poate lua ceva timp. Cum puteți usca părul mai rapid? Cum pot fi făcute buclele? Cum să vă usucați părul fără a-l afecta?

În spațiul online există o mare de recomandări și sfaturi. Suntem siguri că pe unele din ele le cunoașteți deja. Bunăoară, e mai bine ca părul să fie uscat de cu seară, pentru ca dimineața să n-o faceți în grabă.

Dacă veți aștepta până părul se va usca în proporție de 70%, și abia apoi îl veți usca cu foenul, atunci părul dumneavoastră va arăta mult mai viu, plin de forță, suplu și va fi strălucitor. Dacă vă doriți bucle, atunci mai bine să vă ocupați de acestea cu puțin timp înainte de ieșire sau măcar în aceeași zi. Dacă nu preferați bigudiurile, atunci mai există o opțiune. Împletiți pe noapte o cosiță sau mai multe, în dependență de efectul pe care vi-l doriți. Dimineață veți avea un păr frumos ondulat.

Există, de asemenea, abordări neobișnuite și inedite ale procesului de uscare și aranjare a părului. De exemplu, uscarea părului cu foenul, folosind o strecurătoare obișnuită pe care o aveți în bucătărie. N-ați mai auzit una ca asta? Veți rămâne uimită de rezultat!

Urmăriți video-ul de mai jos pentru a afla cum funcționează această metodă de uscare a părului.

 

Sursa: Gilmakeup