Această pisicuță uimitoare, cu „doua fețe” a cucerit inimile utilizatorilor Instagram

Această pisică neobișnuită, Narnia, care are o caracteristică genetică foarte rară, s-a născut în luna martie, 2017, în Franța. Stăpâna sa, Stephanie Jimenez, care se ocupă de creșterea pisicilor britanice Shorthair, a îndrăgit-o imediat și a decis să o adopte.

Iar pozele cu felina neobişnuită, surprinse de un fotograf profesionist, au devenit imediat virale pe internet aceasta devenind foarte populară datorită exteriorului său pe cât de neobișnuit, pe atât de frumos.

1. Aceasta i-a dat un nume rar în cinstea meleagului de basm și i-a creat chiar și o pagină pe Instagram.

2. 

Narnia are o culoare foarte neobișnuită, jumătate din fața ei este cenușie, iar cealaltă este aproape neagră. Specialiștii spun că felina este rezultatul unei mutații genetice rare, cunoscută sub numele de „himeră”. O felină himeră este o pisică ale cărei celule conțin două tipuri de ADN, atunci când doi embrioni „fuzionează“ în uterul unei femele.

Animalul are în gene informații de la două rase de pisici.

3. Acest fenomen se observă nu doar printre pisici, ci și printre alte animale, plante și chiar oameni.

4. Este o pisică drăguță și misterioasă.

5. La momentul actual această pisică minunată are peste 100 de mii de abonați. Narnia a reușit deja să joace într-un film și chiar să apară la televiziunea franceză. 

6. O altă vedetă de pe Instagram este Pompous Albert. Are deja peste 220 de mii de abonați. Numele Albert este în onoarea lui Einstein, iar porecla “pompos” sau “arogant” (Pompos) este din cauza aspectului său disprețuitor.

V-a plăcut această pisică-himeră? Distribuiți articolul ca să o cunoască și prietenii Dumneavoastră.