Aceasta este unica femeie din lume care l-a părăsit pe irezistibilului Alain Delon.

Este unul dintre cei mai frumoși și talentați actori ai secolului XX!

Alain Fabien Maurice Marcel Delon este actor și producător francez, dar și un mare cuceritor al inimilor femeilor.

Ultima mare iubire din viața lui Alain Delon a fost Rosalie van Breemen, un fotomodel de origine olandeză cu care s-a întâlnit la Paris, în 1987.

Rosalie van Breemen, după ce s-a despărțit de Delon, a devenit prima femeie din lume care l-a părăsit pe actor.

Rosalie s-a născut în 1966. De la vârsta de 15 ani a lucrat în domeniul modelling-ului. Când l-a cunoscut-o pe Delon ea avea 21 de ani, iar el 51.

S-au cunoscut întâmplător. Delon a încercat să-și dezvolte cariera și în domeniul muzicii, mergând în turnee prin diferite orașe europene.

În Germania, înainte de filmarea show-ului TV, aveau nevoie de o vocalistă.

A fost propusă Rosalie, care era atunci în studio.

Tânăra i-a plăcut actorului și a rugat-o să meargă cu el la Paris și ea a acceptat.

Cei doi au avut o relație care a durat 15 ani, însă nu s-au căsătorit niciodată. Au împreună doi copii: Anouchka, născută în 1990, și Fabien, născut în 1994.

Alain nu a dorit să-și legalizeze relația cu van Bremen. Probabil că și-a dorit să aibă o singură căsătorie, cea cu Natalie Barthelemy.

Relația lor devenea din ce în ce mai complicată, conflictele tot mai frecvente. Femeia chiar și-a luat, de câteva ori, copiii și a plecat, dar Alain o convingea de fiecare dată.

În 2002 Rosalie l-a părăsit definitiv și a început o nouă relație cu omul de afaceri Alain Afflel.

Delon a suferit foarte mult.

Relația cu fiii săi este destul de complicată.

Rosalie a trăit mai mulți ani alături de noul său iubit, apoi a început o relație, care a durat până în 2013, cu miliardarul Roberto Agostinelli.

Femeia se dedică foarte mult carierei sale și, pe lângă acesta, a lucrat ca jurnalistă, prezentatoare de televiziune și a scris și cărți.

La moment are 53 de ani și locuiește în Germania. Pe pagina sa de Instagram observăm fotografii cu Alain Delon, presupunem că au rămas prieteni și se întâlnesc periodic.