Această bunicuță cu smartphone și dorința de a călători și-a vândut apartamentul și și-a realizat visul

Bunica soțului meu are deja 75 de ani, dar pare mult mai tânără. Este foarte energică și plină de viață, aleargă, practică sportul, merge la întâlnire cu bărbați cu 10 ani mai tineri decât ea. Are smartphone și știe foarte bine ce înseamnă Instagram.

Rudelor nu prea le place de ea și așteaptă cu nerăbdare ca ea să plece într-o lume mai bună. Fratele soțului meu așteaptă cel mai mult acel moment deoarece locuiește împreună cu părinții, dar bunica are un apartament mare.

Dar bunica are alte planuri: dorește să călătorească, visează să viziteze China, să se plimbe pe străzile Italiei și să meargă la plajă în Spania.

Bunica locuiește cu noi, iar apartamentul pe care-l are îl oferă spre închiriere, iar banii îi strânge pentru a-și realiza visul.

O iubesc foarte mult. Am observat că de-a lungul anilor această femeie devine din ce în ce mai bună și mai frumoasă, parcă întinerește văzând cu ochii.

Într-o bună zi fratele soțului meu a mers la apartamentul bunicii, unde a dat de chiriași. Iar seara soacra mea l-a sunat pe soțul meu, reproșându-i că este egoist deoarece dorește să acapareze apartamentul bunicii și nu-i pasă deloc de fratele său care are trei copii.

– Mamă, eu pur și simplu am invitat-o să stea la noi.

– Atunci să-i dea banii din chirie fratelui tău, iar vouă să vă rămână pensia.

Soțul meu i-a spus să vorbească ea singură cu bunica. Din acea zi lucrurile s-au schimbat. Cumnata mea își lua copiii și veneau foarte des la noi: mâncau, făceau dezordine și se plângeau mereu bunicii că le este foarte greu să locuiască împreună în acel apartament mic.

Bunica a înțeles care era intenția lor și se amuza. Dar când vizitele au devenit zilnice, nu mai eram amuzant. Am început să ne gândim cum am putea rezolva această situație. Am decis că ar fi mai bine să vindem apartamentul și să-i îndeplinim visul bunicii de a merge în călătorie.

Zis și făcut.

Bunica a plecat în China. Rudelor nu le-a plăcut deloc ideea noastră. Soțul meu le-a spus că apartamentul îi aparține ei și, prin urmare, ea decide ce face cu el.

Bunica noastră călătorește foarte mult și este foarte activă pe Instaram.

În Italia a întâlnit un bărbat minunat care s-a îndrăgostit de ea și a cerut-o în căsătorie, iar ea a acceptat. Sunt foarte fericiți!

Iar rudele noastre s-au supărat foarte tare când au aflat că bunica și-a vândut apartamentul și a cumpărat o garsonieră.

Eu și soțul meu am decis că ne-am dori să îmbătrânim exact așa: să călătorim mult și să ne bucurăm de viață!