Accesorii moderne 2017-2018: care sunt tendințele actuale?

Designerii de top nu încetează să ne uimească cu noi și noi colecții vestimentare. În acest an designerii iscusiți combină reușit ideile lor îndrăznețe. Unele accesorii și bijuterii din sezonul toamnă-iarnă 2017-2018 eclipsează însuși haina.

Se spune că iarna anului 2018 va fi foarte geroasă! Unele surse au anunțat că Europa va fi lovită de cea mai rece și lungă iarnă în ultimii 100 de ani. De aceea, designerii vestimentari s-au strădui ca accesoriile să fie foarte călduroase – fularele sunt din blană, iar mănușile sunt mult mai lungi.

În privința diferitelor decoruri accentul a fost pus pe maximalism. Marii designeri consideră că accesoriile masive vor sublinia individualitatea și vor face ținuta desăvârșită. Tendințele anului 2018 sunt brățările și inelele masive, cerceii-inel și cerceii lungi.

Accesorii umflate

Fularele umflate de diferite modele, precum și căciulițele sunt foarte utile pe timp de iarnă. Articolele care sunt umplute cu diferite texturi vă pot proteja de vijelii și ninsori puternice. Deși sunt voluminoase, sunt foarte drăguțe. Unele modele voluminoase pot fi purtate în calitate de vestă sub palton.

Eșarfe din blană

Cel mai popular fular în acest an este cel din blană. El poate fi de diferite forme, mărimi și culori. Modelul cel mai universal este fularul de culori intense cu fante. Datorită acestora puteți crea un guler frumos. O variantă neobișnuită este fularul pe gât cu panglici, cu imprimeuri aprinse sau cu broderii interesante. Se poartă cu paltoane texturate.

Pompoane

Vă place sau nu, dar toamna fără pompoane este la fel ca Revelionul fără salata boeuf. Da, puteți să evitați acest element, dar magazinele vă vor dicta alte reguli. Mulți designeri au inclus în colecțiile lor berete, căciulițe și șepci cu pompon.

Mănuși lungi

Se consideră că mânecile lungi trebuie purtate doar cu mănuși scurte. Este un accesoriu foarte comod și cald. De exemplu, mănușile din tricot pot fi purtate cu un palton cu mâneci lungi.

Fulare sportive

Dacă anterior aceste fulare le purtau doar fanii adevărați ale unei anumite echipe sportive, acum au devenit un adevărat trend! Puteți să vă înfășurați cu un astfel de fular din cap până în picioare. Mai mult, el arată foarte stilat, frumos și elegant.

Berete cu volum

În acest sezon este foarte modernă și frumoasă bereta cu volum. Cele mai moderne au devenit cele din piele care se combină foarte bine cu un palton sau trench. Însă ce ține de culorile aprinse, acestea trebuie purtate cu elemente din piele.

Centuri moderne

Luați aminte! Sunt moderne orice tip de centuri: late și înguste, din blană sau din piele, cu cătăramă sau fără. Cel mai interesant este faptul că puteți purta două-trei centuri în același timp.

V-am prezentat doar o parte din tendințele moderne ale sezonului de toamnă-iarnă 2017-2018.

Fiți frumoase!