Detaliile de culoare roșie: cum să dați viață ținutelor de birou

Culoarea roșie este o culoare intensă, vie și chiar seducătoare. Aceasta nu se potrivește oricărei femei. Însă, dacă sunteți o persoană emoțională și doriți să fiți în centrul atenției, spuneți adevărul, și vă vor fi pe plac accentele de roșu care vor înviora ținutele office.

Menționăm că ținutele pe care vi le prezentăm sunt în stil office care nu include fuste scurte și decolteu adânc. Desigur rare sunt cazurile când vă veți putea îmbrăca all-red, dar puteți include în ținutele zilnice un accesoriu roșu.

Accentele roșii în vestimentație vor fi chiar în favoarea unei business-lady. Se consideră că roșu purpuriu are proprietatea de a convinge partenerii și interlocutorii, precum și stimulează fluxul de sânge și activitatea creierului.

Să purcedem. O ținută plictisitoare de fiecare zi constituită dintr-o rochie tub de culoare gri, poate fi înviorată cu bijuterii de portocală sau cu o curea ce subliniază talia. În funcție de dress-code-ul solicitat, puteți opta pantofi roșii clasici și o geantă roșie.

Nu uitați să aplicați ruj roșu intens. Rețineți că această ținută este posibilă, doar dacă aveți un element roșu, de altfel veți arăta seducător pentru stilul office.

Bluza de un roșu intens cu fundă în zona decolteului se potrivește de minune pentru ținutele office de fiecare zi dacă în partea de jos veți purta o haină de culoare închisă. O combinație perfectă ar fi roșu în partea superioară și negru în partea inferioară. Sau roșu purpuriu pentru bluză și albastru închis cu buline albe pentru fustă. Aici se potrivesc atât pantofi negri, cât și roșii.

Dacă doriți să ieșiți în evidență cu partea de jos, alegeți fusta creion de culoare mov. Pentru a dilua culoarea roșie dintr-o ținută, purtați în partea superioară culoare albă sau altele deschise. Îmbrăcați în partea de sus o bluză croșetară albă și o jachetă bej.

Pentru femeile cu forme pufoase se potrivește de minune rochia mulată roșie puțin mai jos de genunchi. Pentru a menține stilul clasic, încălțați pantofii negri și geanta neagră.

Pentru a dispersa ținutele roșu-negru este suficient să îmbrăcați un palton sau o bluză albă.

Roșu în combinație cu negru, gri și alb arată foarte apetisant.

Care ținută v-a plăcut cel mai mult?