A primit în dar o pisicuță drăgălașă care a crescut și s-a transformat într-o pisică amuzantă

Pisicile sunt niște ființe nespus de drăgălașe, care ne fac viața și mai frumoasă, făcându-ne să zâmbim, indiferent de starea de spirit pe care o avem.

Cel mai frumos cadou pe care l-am putea primi este o pisică mică și pufoasă care se va transforma într-o pisică mare și amuzantă.

O tânără a primit în dar cu ocazia zilei de naștere o pisică orientală. Această rasă este destul de neobișnuită, fiind de talie medie și având un corp lung zvelt și niște urechi mari. Corpul este asemănător cu al unei Siameze: lung, subțire, cu o coadă lungă ca un bici și picioare lungi și zvelte. Capul lor are o formă triunghiulară și ascuțită, cu un profil drept și urechi mari așezate depărtat. Blana pisicii orientale este foarte scurtă și apropiată de corp. Textura este fină și lucioasă. Pisicile orientale cu păr scurt pot avea o mulțime de culori și modele.

Sunt niște pisici foarte jucăușe, comunicabile și afectuoase.

Când i-au dăruit această pisică, cu ocazia zilei de naștere, i-au spus că atunci când va crește va fi nemaipomenit de frumoasă.

Dar iată cum arată în realitate. Persoanele care o văd nu se pot abține să nu zâmbească deoarece această pisică este nespus de amuzantă.

Iată cum arată această pisică la maturitate. Tânăra care a primit-o în dar o adoră.

Animalele noastre de companie sunt creaturi drăgălașe care ne înduioșează și ne dăruiesc emoții nemaipomenite. La momentul actual iubitorii de pisici postează o sumedenie de poze cu felinele lor preferate, acestea devenind „reginele” Internetului. Sunt nespus de drăguțe și amuzante și, pe unele dintre ele, natura le-a înzestrat cu niște caracteristici unice, precum această pisică drăgălașă, cu urechile mari.