A mers la un salon de înfrumusețare pentru corectarea sprâncenelor. Stilistul-începător a dat dovadă de exces de zel

Femeile, pentru a fi frumoase, încearcă diferite metode, dar, din păcate, nu este întotdeauna conform planului. Cazul acestei femei vă va pune pe gânduri, vă veți gândi de două ori înainte de a merge la un salon de înfrumusețare.

Colleen Reese locuiește în Anglia. Femeia împreună cu soțul său și-au planificat o vacanță în străinătate. Cu câteva zile înainte de plecare ea a decis să meargă la un salon de înfrumusețare ca să-și corecteze forma sprâncenelor.

Stilistul la care mergea de obicei era ocupat în acea zi. Prin urmare, Colleen a fost nevoită să se lase pe mâinile unui stilist începător, studentul stilistului la care mergea de obicei. Femeia a căzut de acord.

De unde putea ști care urma să fie rezultatul?

La final s-a privit în oglindă și zâmbetul i-a dispărut imediat de pe față. A rămas șocată de rezultat. Primul lucru pe care l-a putut spune a fost: „Glumești?”.

Un alt specialist a încercat să remedieze cumva situația, dar vopseaua utilizată i-a provocat clientei o reacție alergică. Colleen s-a supărat și mai tare. Nu știa ce să facă în continuare. A fost nevoită să accepte situația.

Soțul tot încerca să o convingă pe Colleen să meargă totuși în vacanță. Până la urmă ea a acceptat. A fost nevoită, în toate fotografiile din vacanță, să-și ascundă sprâncenele. Femeia glumea că arăta ca un personaj din desenul animat Angry Birds.

Acum Colleen nu mai vrea să meargă la salon.

Ați avut și Dumneavoastră parte de asemenea experiențe? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!