”A înfiat o fetiță găsită într-un depozit de deșeuri!” – Faimosul Disco Dancer are 70 de ani. Vedeți cum trăiește actorul și familia sa! 

Mithun Chakraborty e un actor indian, care și-a sărbătorit aniversarea a 70 de ani în această vară. Probabil, toți ne amintim de el ca de dansatorul atrăgător, care a câștigat popularitate cu hitul său ”Jimmy, Jimmy, Acha, Acha”.

Merită să spunem că calea actorului spre popularitate a fost ceva mai grea. S-a născut într-o familie săracă, care nu-l putea ajuta și nici susține în dezvoltarea activității sale creative. Avea alt nume – Gouranga. În copilărie, Chakraborty s-a arătat ca un copil talentat, care adora dansul și participa la diverse producții artistice.

În anii șaizeci, s-a alăturat mișcării de stânga radicală, încercând să obțină dreptate. Ca urmare a activităților, mai că nu a ajuns în închisoare. A trebuit să plece spre Bombay și să-și ia un alt nume – Mithun.

De ceva timp s-a stabilit și a lucrat într-un loc nou, apoi a decis să încerce să intre într-un institut de actorie. A fost acceptat deoarece Mithun era un tânăr foarte atrăgător și chiar plastic. Au preferat să nu acorde atenție trecutului ambigu al băiatului și originii sale.

Chakraborty a început să participe la filmări în timp ce încă studia la institut. Pentru rolul său de vânător din The Royal Hunt, a fost distins cu Premiul Național de Film. Dar, din păcate, nu-i oferea nimeni propuneri promițătoare. Mithun era nevoit să participe în proiecte dubioase, pentru a câștiga măcar ceva bani.

Apoi, filmul ”Disco Dancer” a apărut pe ecrane, în care i s-a oferit rolul principal. Drept urmare, actorul a devenit popular nu numai în propria țară, ci și în străinătate. Avea o mulțime de fani. Trebuie remarcat faptul că nu el a interpretat toate melodiile din acest film – acestea au fost încredințate profesioniștilor.

Mithun a primit multe oferte de la regizori. În fiecare an au fost lansate mai multe proiecte cu participarea sa. Dar această cerere nu a durat foarte mult. La sfârșitul anilor optzeci, filmele cu el au încetat să mai fie solicitate, drept urmare de actor au uitat. Apoi Mithun a ajuns la concluzia că, ar fi frumos să-și înceapă propria afacere. Și-a vândut casa din Mumbai, a luat un împrumut, a cumpărat o porțiune de pământ și a construit un hotel pe care l-a numit ”Monarh”. A visat mereu să deschidă o astfel de afacere. În plus, Mithun și-a organizat propria producție de filme cu buget redus.

Prima soție a lui Chakraborty a fost modelul Helena Llok. Dar la acea vreme nu avea suficienți bani pentru a-și întreține familia, așa că cuplul s-a despărțit după 2 ani. Dar a doua căsătorie a avut mai mult succes. E căsătorit cu Yogita Bali deja 40 de ani.

Soția a renunțat la filmări, așa cum și-a dorit Mithun. A ales casa și copiii. Cuplul are trei moștenitori – toți băieți. În anii nouăzeci, actorul a înfiat o fetiță, pe care a găsit-o într-un depozit de deșeuri. Acolo a fost abandonată de propria mamă. Fetița a fost numită Dishani. Au ocrotit-o și îngrijit-o ​​întotdeauna foarte bine, ca pe cel mai scump copil. Fiii lui Mithun au ales o cale creativă pentru ei – acum participă adesea în diverse filme.

În total, portofoliul lui Chakraborty conține aproximativ 250 de filme, cu o mare varietate de subiecte. A jucat rolurile nu numai ale unor personaje pozitive, ci și negative. Acum, de asemenea participă uneori la filmări, dar este mai bine cunoscut ca un om de afaceri de succes și o persoană influentă. Deține un lanț de hoteluri de lux, are și o echipă de cricket și împarte conducerea Asociației de Fotbal din Bengal. Mithun dedică mult timp carității. El ajută copiii care abia încep să se dezvolte în creativitate, susține financiar unele clinici.

Bineînțeles, Mithun s-a schimbat de-a lungul anilor. Arată exact la vârsta lui. Dar încă mai are o mulțime de admiratori. Femeile din întreaga lume îi scriu că sunt încântate de el.

Putem spune că soarta lui este ca un basm. Un băiat obișnuit dintr-o familie săracă, fără susținere, legături și ajutor, a reușit să obțină faima și respectul în Bollywood. Potrivit lui Mihtun însuși, soarta sa a fost predeterminată de puteri superioare.

Sunteți și dvs printre admiratorii actorului? Așteptăm comentariile cu drag.