A doborât un cărucior și în plus, a mai solicitat și despăgubiri!

Am avut ocazia să urmăresc o situație ciudată:

Vecinul meu se plimba cu nepoțelul său mic în jurul unui magazin. Își plimba nepoțelul în cărucior și tot odată se juca cu el. Deodată, o doamnă frivolă se apropie de magazin cu automobilul său și încerca să se parcheze. Între timp, vecinul își luase nepoțelul din cărucior și încerca să-l calmeze, deoarece acesta plângea. Iar femeia neatentă, vorbind activ cu cineva la telefon, a întors brusc volanul și a virat, pentru a se parca. O mișcare bruscă cu automobilul și ce văd – căruciorul doborât pe asfalt, acesta fiind practic sub roțile mașinii.

Femeia a ieșit din automobil și început să strige la vecinul meu. Având un vocabular foarte ”bogat”, spunea că el este de vină pentru faptul că căruciorul i-a zgâriat mașina. Iar faptul că ea s-a parcat pe trotuar nu o deranja. Doamna a amenințat vecinul meu, că iubitul ei va veni în curând și îi va oferi o ”distracție” de neuitat și neapărat va fi plătită pentru prejudiciu.

Vecinul a stat și a ascultat-o până a sosit iubitul ei. Dar, așa cum s-ar fi și de așteptat, nu a aranjat nici o ”distracție” vecinului. Dimpotrivă, bunicul s-a dovedit a fi un general de poliție, iar căruciorul, pe care la doborât din neatenție și neglijență, a aparținut fiului unui major de rând. Acum vă imaginați probabil ce o aștepta pe această doamnă. Drept urmare, apar doi reprezentanți ai autorităților, ridică înregistrarea de pe camerele de supraveghere al magazinului și pleacă. Femeia a stat nemișcată până a fost dusă la secție.

Cum ați fi pedepsit-o dvs? Ce merită doamna? Așteptăm cu drag comentariile dvs.