9 vedete de la Hollywood care consideră că nu sunt frumoase

Deși pare greu de crezut, unele vedete consideră că nu sunt destul de frumoase.

Nicole Scherzinger.

Abilitățile vocale uimitoare ale lui Nicole trezesc admirație, iar frumusețea ei adună multe like-uri pe rețelele de socializare. Cu toate acestea Nicole nu crede că este frumoasă.

Mila Kunis.

În ciuda rating-urilor sale, actrița nu se consideră o „style icon”. Potrivit spuselor sale reușește cu greu să joace roluri de seducătoare. Actrița consideră că principalul său avantaj este simțul umorului și caracterul puternic.

Penelope Cruz.

„Da, pot arăta bine, dar nu sunt frumoasă”, recunoaște actrița. Cândva îi plăcea să fie admirată de cei din jur, acum îi place să studieze oamenii.

Olivia Wilde.

Nici Olivia Wilde nu consideră că este frumoasă. Apropo, când l-a văzut pe viitorul său soț Jason Sudeikis nu spera că acest bărbat atrăgător își va îndrepta atenția asupra ei.

Rihanna.

Doar în aparență este încrezută în sine. Rihanna se critică constant pentru felul în care arată.

Beyonce.

În ciuda talentului, performanțelor și a numărului impresionant de fani, Beyonce nu se crede frumoasă. De fiecare dată înainte de a urca pe scenă, ea își face griji în privința aspectului său.

Ryan Gosling.

Actorul a menționat într-un interviu: „Nu sunt la fel de chipeș precum se scrie în presă”. Ryan este de părere că aspectul său este unul standard.

Michelle Pfeiffer.

Câștigătoarea Globului de Aur consideră că seamănă cu o rață. Odată cu trecerea anilor și-a dat seama că, deși nu arată precum și-ar dori, este important să se accepte.

Emma Watson.

Actrița zâmbește sincer ca răspuns la complimentele legate de aspectul său, dar nu-i prea place felul în care arată. Treptat Emma s-a împăcat cu imaginea de „rățușcă urâtă”, învățând să-și scoată în evidență avantajele.