9 vedete care sunt fani ai altor vedete. Exact ca și noi

Majoritatea persoanelor are câte un idol. Unii cumpără discuri cu muzică sau filme ale vedetei preferate, în timp ce alții adoptă stilul de îmbrăcăminte și comportament.

Dar v-ați întrebat vreodată cine sunt fanii vedetelor?

Jennifer Lawrence – familia Kardashian.

Cine ar fi crezut că lui Jennifer Lawrence admiră familia Kardashian? Vedeta a recunoscut în repetate rânduri că are o simpatie aparte față de această familie.

Billie Eilish – Justin Bieber.

Billie Eilish l-a iubit pe Justin Bieber încă din copilărie.

Visul adolescentei s-a împlinit la festivalul Coachella 2019 când Justin a atras atenția asupra ei și a îmbrățișat-o.

Anne Hathaway – Leonardo DiCaprio.

Anne Hathaway a povestit într-un interviu: „Toate fetele s-au îndrăgostit de Leo după Titanic. Dar eu m-am îndrăgostit mai devreme, după seria „Proaste obiceiuri”. L-am văzut pe ecran și m-am îndrăgostit!”

Miley Cyrus – Hilary Duff.

În timpul unei conversații între Miley Cyrus și Hilary Duff, Miley a recunoscut că a acceptat să participe la aceasta doar pentru că era fana lui Hilary Duff. Cyrus a spus: „Am fost la concertele tale când aveam 11 ani. Am purtat fustă în carouri și cizme ugg pentru că le purtai tu. Speram că mă vei observa și vei spune: „Hei, cizmele tale sunt cool!” Nu știu la ce mă gândeam. Și eram obsedată de tricoul tău cu strasuri. Apoi mi-am cumpărat strasuri și mi-am decorat hainele”.

Adele – Beyonce.

La Premiile Grammy din 2017 Adele a ținut un discurs emoționant care a făcut-o pe Beyoncé să lăcrimeze. „Nu pot accepta acest premiu, dar sunt foarte emoționată și recunoscătoare. O admir pe Beyoncé, iar cel mai bun album pentru mine este Lemonade. Este superb și bine gândit. Tu ești lumina noastră. Te apreciez”.

Taylor Swift – Justin Timberlake.

Swift nu a ținut secret faptul că știa pe de rost, de la o vârstă foarte fragedă, toate versurile cântecelor lui Timberlake.

Și la „Ellen DeGeneres Show” i-au pregătit o surpriză minunată: o întâlnire cu idolul său. De atunci vedetele comunică activ.

Blake Lively – Emma Bunton.

Blake Lively a postat o fotografie de a sa de la concertul Spice Girls, în care era deghizată ca Emma Bunton (Baby). Viitoarea actriță a asigurat-o pe fetița de 5 ani Brie Madrid, care stătea lângă ea, că este Emma. Blake a încercat din răsputeri să fie ca idolul său. „M-am prefăcut că sunt altcineva… Mulțumesc, Brie, pentru fotografia de la concertul Spice Girls. Îmi pare rău că te-am mințit spunând că sunt Emma Bunton”.

Emilia Clarke – Matt LeBlanc.

Când vedeta din Game of Thrones, Emilia Clarke și Matt LeBlanc, alias Joey Tribbiani de la Friends, au fost invitați la emisiunea „The Graham Norton Show” nimeni nu se aștepta ca Emilia să recunoască faptul că a fost un fan al emisiunii.

Rita Ora – Madonna.

Rita Ora a recunoscut că tremura de emoție înainte de a-și întâlni idolul, pe regina muzicii pop.

În 2013, la un eveniment caritabil, excentrica Madonna a rugat-o pe Rita, care abia se ținea pe picioare de emoție, să se așeze pe podea.

Sophie Turner și Ryan Gosling.

Nu se știe dacă Sophie Turner este fana lui Ryan Gosling, dar a comentat astfel fotografia sa, făcută la Premiile SAG: „Îmi pare rău, băieți, dar nu mai sunt liberă”.