9 vedete care s-au schimbat atât de mult încât nici fanii nu le-au putut recunoaște imediat

Multe femei adoră să încerce noi look-uri.

Dacă nu aveți curajul să o faceți, iată unele vedete care și-au schimbat radical imaginea încât nici fanii lor nu le-au recunoscut.

1. Lucy Liu.

Lucy Liu a reușit să-și surprindă fanii în 2018, când și-a vopsit părul blond. A făcut acest pas atât de neobișnuit chiar și pentru ea de dragul unui rol în filmul „Stage Mother”, care a fost lansat în 2020.

După aceea a revenit la culoarea întunecată, dar a renunțat la părul lung în favoarea unui bob elegant.

2. Lady Gaga.

Lady Gaga a reușit să ne uimească pe parcursul acestor ani. Dacă anterior prefera un stil extravagant chiar și pentru fiecare zi, în ultima vreme ne surprinde cu fotografii fără machiaj și frumusețe naturală.

Pentru aparițiile publice preferă totuși extravaganța.

3. Keanu Reeves.

Keanu, pe care toată lumea este obișnuit să-l vadă cu părul lung, și-a tăiat părul foarte scurt. Noua imagine ar putea fi, probabil, pentru noile episoade din The Matrix, în care personajul principal va trebui să se întoarcă în lumea reală. Premiera „Matrix-4” este programată pentru decembrie 2021.

4. Charlize Theron.

Charlize Theron a optat pentru coafuri noi și nuanțe de păr diferite.

În 2019 și-a înlocuit buclele blonde, pe care actrița le-a preferat încă din 2014, cu o tunsoare scurtă și întunecată. Iar în 2020 Charlize a revenit la culoarea blondă, optând pentru o tunsoare foarte scurtă.

5. Zoe Kravitz.

Actrița a renunțat chiar la sfârșitul anului 2019 la coafura sa obișnuită, optând pentru un stil nou. Se zvonește că ar fi ales această tunsoare pentru un rol în noul film Batman. Tunsoarea pixie i se potrivește foarte bine.

6. Kristen Stewart.

Kristen nu renunță, deja de câțiva ani, la tunsoarea scurtă, deși ea însăși a recunoscut că nu a fost alegere prea ușoară.

În 2020 și-a tăiat, pentru un nou rol, părul foarte scurt, acest look reflectând foarte clar caracterul și stilul de viață al eroinei sale.

7. Adele.

Întreaga lume o urmărește cu mare interes pe Adele, care și-a schimbat radical look-ul, încercând noi coafuri și ținute.

8. Jessica Simpson.

Și Jessica Simpson s-a schimbat foarte mult în ultimii ani.

9. Cristiano Ronaldo.

Și atacantul Cristiano Ronaldo și-a schimbat coafura, care a reușit să-i șocheze pe fani.