9 tunsori pentru părul drept, recomandate doamnelor cu fața rotundă

O coafură aleasă bine poate face adevărate minuni!

Hair-styliștii afirmă că tunsoarea sau coafura joacă un rol decisiv în ascunderea bărbiei duble sau a obrajilor proeminenți.

Vă propunem, în continuare, câteva reguli simple pe care ar fi bine să le respectați pentru a avea mereu un look perfect.

1.

2.

Alegeți tunsori cu volum în partea de sus.

Nu se recomandă să adăugați volum în zona obrajilor. În ceea ce privește lungimea, alegeți-o pe cea medie. În cazul Dumneavoastră șuvițele care încadrează fața sunt foarte importante, deoarece ascund cu succes anumite zone. Evitați tunsorile simetrice, deoarece scot în evidență toate imperfecțiunile.

3.

4.

5.

Coafurile drepte nu sunt soluția cea bună.

Stiliștii sunt de părerea că părul lung și drept nu le avantajează pe doamnele cu fața rotundă, deoarece liniile drepte adaugă volum feței. Același lucru este valabil și pentru bretonul drept.

6.

7.

8.

9. 

Dacă tunsorile medii nu sunt preferatele Dumneavoastră, puteți încerca garçon sau pixie, care vă vor ajuta să obțineți acel look tineresc, mereu fresh. Alegeți o tunsoare cât mai texturată care vă ajuta să echilibrați trăsăturile feței. Dar, în acest caz, luați aminte: este foarte important ca tunsoarea aleasă să se încadreze în imaginea de ansamblu.

Chiar dacă tunsorile drepte sunt la modă, acestea se potrivesc mai mult femeilor suple. De aceea vă recomandăm să evitați aceste tunsori și să optați, în schimb, pentru tunsori oblice, asimetrice, bucle lejere și lungimea medie.

O tunsoare aleasă bine va îmbunătăți proporțiile feței și va sublinia frumusețea ochilor Dumneavoastră. Iar o tunsoare nouă vă va face să vă simțiți mai încrezătoare și mai fericite! Nu vă fie teamă de schimbări, experimentați și veți găsi neapărat variantele care vi se potrivesc perfect!