9 tunsori care le vor oferi doamnelor de după 50 de ani un look proaspăt și stilat, chiar dacă au părul cărunt

Multor femei le este destul de greu să aleagă o nouă coafură deoarece părul lung este mai greu de îngrijit, iar o tunsoare scurtă nu este pentru toată lumea.

Dar există tunsori extrem de versatile, care le permit femeilor să arate impecabil, fără a cheltui ore întregi pentru aranjare.

Această tunsoare se potrivește de minune femeilor stilate.

După 50 de ani tunsoarea trebuie aleasă cu multă atenție. Pentru o față ovală alegerea optimă este pixie, iar dacă nu vă place această tunsoare, puteți opta pentru variante mai clasice.

Această coafură este potrivită pentru orice vârstă.

Buclele definite nu se vor demoda niciodată.

Această coafură vă va adăuga prospețime și vă va întineri.

Această tunsoare îndrăzneață se potrivește aproape fiecărei femei.

Dacă nu doriți să pierdeți mult timp cu aranjarea părului, vă recomandăm tunsori în scări sau pixie, care pot fi aranjate foarte ușor cu mâinile sau cu pieptenele.

Carre clasic sau bob carre de asemenea sunt destul de ușor de aranjat.

Această tunsoare frumoasă vă va adăuga prospețime și feminitate.

Această tunsoare este foarte comodă și versatilă. În doar câteva minute veți obține coafura perfectă.

O coafură extrem de feminină și frumoasă.

De altfel în ultimul timp este foarte actuală culoarea naturală a părului. De aceea vă îndemnăm să alegeți tunsori care să nu vă ia mult din timp și totodată să vă accentueze feminitatea și eleganța.

Dacă aveți un păr lung și mătăsos, purtați-l pe spate, chiar dacă este cărunt. Faceți o cărare laterală și ondulați câteva șuvițe.

Chiar dacă după vârsta de 50 de ani părul nostru devine mai subțire și mai rar, există tunsori cu efect de întinerire care e vor ajuta să arătăm minunat.