9 trucuri care o ajută pe Kate Middleton să arate întotdeauna perfect

Timpul trece, unele style icons le înlocuiesc pe altele, iar Kate Middleton continuă să fie cea mai influentă creatoare de tendințe. Aderând la un stil destul de conservator, viitoarea regină-consoartă stabilește noi tendințe.

Dacă purtați dresuri, optați pentru o nuanță cât mai aproape de pantofi.

Fiecare fashionistă știe: dresurile de culoarea pantofilor alungesc vizual picioarele. Ducesa de Cambridge folosește adesea această regulă, aducându-și imaginile la perfecțiune.

Calitatea și stilul clasic mai presus de toate.

Katherine are în colecția sa foarte mulți pantofi în stil clasic, în nuanțe neutre, care se combină perfect atât cu toaletele de seară, cât și de zi.

Pentru a impresiona alegeți ținute monocrom.

Se spune că ducesa de Cambridge a adoptat obiceiul de a purta ținute monocromatice de la bunica soțului ei, regina Elisabeta a II-a: hainele monocrome de culori aprinse îi ajută pe membrii casei regale să iasă în evidență din mulțime.

Ținuta va deveni mult mai interesantă, dacă veți combina luxul cu massmarket-ul. 

Kate alege haine de branduri accesibile nu numai pentru ținutele de zi cu zi, ci și pentru ocazii oficiale. În unele cazuri Katherine reușește să combine massmarket-ul cu piese scumpe din segmentul de lux. Acest amestec diversifică imaginile, oferindu-le un farmec aparte.

În 2020, Middleton a încântat publicul cu un palton în stil militar de la Alexander McQueen în valoare de câteva mii de dolari, iar sub el Ducesa a purtat o rochie Zara în carouri, care se vindea la doar 39,9 dolari.

Pălăriile sunt bune, dar fundele și mai bune.

Accesoriile de păr retro care au domnit pe podiumurile de modă sunt un alt exemplu al modului în care ducesa încadrează cu pricepere tendințele moderne în garderoba ei conservatoare. Bentițele și fundele diversifică imaginea, oferindu-i o notă modernă și, pe lângă aceasta, sunt și o alternativă originală la pălăriile obligatorii conform protocolului.

O geantă care să se asorteze cu pantofii? De ce nu.

Soția prințului William demonstrează prin exemplul său că nu toate regulile de modă trebuie respectate. Contrar sfatului stiliștilor, Middleton alege adesea pantofi și genți de aceeași culoare și arată impecabil.

O geantă mică este o alternativă excelentă a clutch-ului. 

Conform regulilor de etichetă reprezentantele familiei regale ar trebui să poarte întotdeauna o geantă mică, care are un sens practic: le ajută să evite strângerile de mână nedorite. Atunci când consideră că este nepotrivit contactul corporal, ține accesoriul cu ambele mâini, de parcă ar trimite un mesaj non-verbal interlocutorului.

Până de curând Kate Middleton folosea clutch-uri în acest scop, dar de ceva vreme soția prințului William a început să apară cu genți de mână pe un mâner scurt, care sunt mult mai practice și o pot salva de situații incomode.

Nu vă grăbiți să renunțați la lucrurile vechi.

Fiind o susținătoare înflăcărată a consumului rațional, Katherine nu se jenează să poarte aceleași lucruri iar și iar. Alege să păstreze hainele și accesoriile sale preferate chiar și atunci când prezintă semne de uzură. Un exemplu sunt pantofii bej pe care soția prințului William i-a purtat continuu timp de câțiva ani.

Procurați haine spectaculoase pentru ocazii speciale.

Ducesa de Cambridge  alege, pentru ocazii speciale, rochii cu pelerină.

În septembrie 2021, Katherine a făcut furori  purtând o rochie cu paiete, creată de designerul său preferat Jenny Packham.