9 tendințe ale anilor 2000, care ne șochează și ne amuză în același timp

Anii 2000 au reprezentat un punct de cotitură în fashion.

Chiar dacă unele persoane sunt de părerea că în această perioadă se purtau niște ținute dezastruoase, pentru multe dintre noi anii 2000 reprezintă perioada copilăriei sau a adolescenței de care ne amintim cu nostalgie și cu drag.

Vă propunem în continuare 9 tendințe ale anilor 2000 care, cu siguranță, vă vor face să zâmbiți.

1. Lenjeria la vedere.

Acest model de lenjerie a câștigat popularitate datorită lui Gucci, Jean Paul Gaultier și Christian Dior. Lenjeria decorată strasuri, flori și fluturi avea un loc aparte printre fashionistele de atunci.

2. Șalvarii.

În anii 2000 acest model de pantaloni era purtat atât de femei cât și de bărbați. Unele fashioniste mai îndrăznețe îi purtau chiar și cu tocuri.

3. Piercingul ombilical.

În anii 90 acesta a câștigat popularitate datorită modelelor  Christy Turlington și Naomi Campbell, iar în 2000 Paris Hilton și Britney Spears au adoptat această tendință.

4. Cizmele cu blană din afară.

Acest model a fost prezent în garderoba multor fashioniste. Cizmele cu blană erau purtate cu blugi, fuste, rochii și chiar cu pantaloni scurți.

5. Tatuaj pe partea inferioară a spatelui.

Acestea erau la mare căutare în acea perioadă. Printre preferințe erau diferite inscripții, ornamente, fluturi, flori sau stele.

6. Fuste sau rochii purtate peste pantaloni.

Această combinație neobișnuită a fost foarte populară, mai ales în rândul vedetelor, care apăreau chiar și pe covorul roșu în asemenea ținute.

7. Blugii cu talia foarte joasă.

Blugii cu talia joasă au devenit populari datorită designerului Alexander McQueen, care a încercat să alungească silueta feminină.

8. Căciuli cu urechi de animale.

Acestea erau destul de populare în anii 2000, fiind preferate în special modelele cu urechi de lup sau de urs.

9. Benzi elastice de catifea.

În acea perioadă benzile de catifea erau preferatele tuturor fashionistelor.