9 taine a reprezentanților constelației Capricorn, despre care nu ați bănuit.

Ce trebuie să știți înainte de a intra în contact Capricornul?

Fideli, demni de încredere, educați, acestea sunt cuvintele pe care astrologii le utilizează de obicei atunci când îi descriu pe Capricorni. Insistență, tărie de caracter, responsabilitate: acestea sunt calitățile acestei zodii.

Capricornul nu se teme de singurătate, este gata să depășească orice dificultate. El preferă să nu-și deschidă inima nimănui, intră destul de greu în contact cu oamenii, dar ține foarte mult la prieteni. Dar asta nu e tot!

9 calități ale Capricornului pe care, cel mai probabil, nu le știați:

1. Știu a citi gândurile.

Da, este adevărat. Ei chiar ne pot citi gândurile.

2. Au încredere, dar verifică!

Capricornii se vor asigura de fiecare dată dacă cele supuse sunt adevărate. Nu le plac glumele sau discuțiile îndelungate, unicul lucru pe care Capricornul vrea să-l cunoască este adevărul.

3. Capricornii sunt foarte disciplinați!

Le este destul de dificil să se orienteze în situații imprevizibile, fiind conservatori, disciplinați și previzibili.

4. Nu iartă trădarea.

Capricornii nu uită și nu iartă trădarea. Pot deveni cruzi și agresivi dacă sunt răniși sau trădați.

5. Sunt inteligenți și calculați.

Capricornii nu fac niciodată un pas înainte de a se gândi de o mie de ori. Au capacități de lider datorită inteligenței lor.

6. Sunt foarte practici.

Acest lucru le permite soluționarea rapidă și corectă a tuturor problemelor. Au mereu în preajmă persoane care le vin în ajutor.

7. Sunt sarcastici!

Majoritatea Capricornilor citesc foarte mult și au un vocabular bogat. De aceea pot face niște glume destul de sarcastice. Dar, pe de altă parte, nu sunt prea încântați când sunt luați peste picior.

8. Sunt fideli.

Capricornii sunt niște familiști excelenți, deși uneori pot fi cam supărăcioși. Capricornii nu vor înșela deoarece își dau seama foarte clar care vor fi consecințele.

9. Sunt niște prieteni foarte buni.

Deși Capricornii par a fi cei mai „plictisitori de pe planetă”, în realitate sunt chiar amuzanți, dar numai într-o companie cunoscută.

Ați reușit să ascundeți ceva, dragii noștri Capricorni?

error: Content is protected !!