9 secrete ale Tildei Swinton, care ar fi putut rămâne o femeie discretă, dar s-a transformat în una foarte stilată

Tilda Swinton este o actriță și fotomodel scoțian. La momentul actual este considerată drept una dintre cele mai faimoase femei din lume. Este înaltă de statură, suplă, are pielea ca de porțelan și trăsături originale ale feței.

Actrița este foarte atentă la tendințele modei și are niște tehnici originale de formare a stilului.

1. Coafura asimetrică.

Actrița a încercat cândva să-și înmoaie trăsăturile feței, optând pentru părul lung și o culoare mai naturală a părului. Dar, la moment, cartea de vizită a Tildei este coafura care îi scoate în evidență trăsăturile feței, făcându-le și mai expresive.

2. Nuanța aristocratică a tenului.

Tilda apare frecvent fără machiaj, chiar și la unele recepții importante, deoarece, după spusele sale, se simte ea însăși.

3. Accesorii de avangardă.

Swinton nu poartă bijuterii în viața de zi cu zi.

Dacă decide să-și completeze ținutele, atunci alege o bijuterie mare, vizibilă: o brățară, o broșă sau un inel. Tilda poartă bijuterii din metale prețioase și pietre, care sunt extrem de neobișnuite, chiar șocante.

4. Minimalism elegant.

Chiar de la începutul carierei sale de actriță, Swinton a renunțat la ținutele extravagante, optând pentru minimalism. Stilul ei se caracterizează prin linii discrete, siluete complexe și forme neobișnuite. Pe lângă aceasta optează destul de frecvent pentru costumele în stil masculin. În ultimii ani observăm că preferă și rochiile, arătând impecabil.

5. Silueta androgină și feminină în același timp.

Designerii care au lucrat cu actrița notează că, indiferent de ceea ce poartă, actrița emană încredere.

Swinton a menționat în repetate rânduri că cel mai important lucru pentru ea este ca ținuta aleasă să fie comodă și să i se potrivească.

6. Croieli neobișnuite și imprimeuri originale. 

Tilda Swinton adoră să experimenteze: croială neobișnuită, combinații, imprimeuri interesante sau forme.

7. Tocurile înalte.

În ciuda faptului că actrița nu pune feminitatea pe primul loc și este înaltă (1,79 m), poartă aproape întotdeauna tocuri înalte.

8. Nu se pierde printre culorile vii. 

Actrița știe cum să combine culorile aprinse. Pe lângă aceasta vedeta include în ținutele sale diferite texturi: satin, mătase sau catifea ori stofe metalizate.

9. Talentul de a fi diferită.

Dar principalul secret al Tildei este talentul său incredibil de a se deosebi de ceilalți și de a juca orice rol.