9 piese vestimentare care te fac mai suplă

Nu fiecare femeie poate să se laude cu o siluetă perfectă, dar asta nu înseamnă că nu are posibilitate să arate bine. Cu ajutorul vestimentației (alese corect) puteți distrage atenția de pe zonele problematice, să slăbiți vizual și să armonizați propriul aspect exterior.

Iată câteva din ele!

1. Cămașa albă bărbătească

Este cea mai universală piesă vestimentară care se combină perfect cu pantaloni clasici, blugi rupți,  fuste creion, pantaloni scurți și chiar poate fi purtată și la un eveniment special. Unicul lucru la care trebuie să atrageți atenție, este mărimea cămășii. Ea trebuie să fie potrivită pentru mărimea  dvs.

2. Rochiile cu cusătură pe talie

Cel mai bun efect îl au fustele evazate. Acestea fac corpul să arate mai suplu și mai feminin. Tipul siluetei nu este relevant. Astfel de rochii vor ascunde și burta și coapsele le vor face frumoase.

3. Jacheta strictă

Din nou cubse poartă croială masculină, doar puțin ajustată pe talie. Negru de pânză de calitate, care se aranjează bine pe corp, va deveni perechea perfectă pentru multe haine din garderoba dvs.

4. Pantofii de culoarea nud

Secretul acestor pantofi fermecători, pe care trebuie să-i aibă fiecare femeie, se ascunde în culoarea lor. În mod perfect ei trebuie să se contopească cu picioarele dvs. Atunci acestea vor părea vizual mai lungi.

5. Trench-ul clasic

Nu trebuie să fie neapărat bej. Farmecul acestui model constă în faptul că se accentuează talia și silueta seamănă cu o clepsidră.

6. Carourile pe diagonală

Acest imprimeu superb arată foarte stilat și este actual, dar în același timp ascunde kilogramele în plus. Cel mai important este ca tot modelul să fie cusut pe diagonală.

7. Fusta creion

Într-adevăr este o piesă de neînlocuit. Dacă până acum nu ați avut o asemenea fustă, acum este momentul să o achiziționați. Mai mult, fusta creion poate fi combinată în foarte multe moduri. Totodată, aceasta face orice siluetă mai suplă, chiar și pe cele mai dificile.

8. Pantalonii largi

Nu vă faceți griji că ei arată puțin grotesc. În primul rând, lățimea poate fi diferită, în al doilea rând, dacă veți îmbrăca o haină cu talie înaltă și îi veți purta cu pantofi cu toc, atunci veți fi înconjurată de complimente.

9. Lungimea midi

Pentru lungimea maxi este mai dificil să găsiți combinații, lungimea mini arată vulgar, mai ales pe femeile „cu forme”. Însă fustele și rochiile de lungime midi echilibrează în mod perfect silueta.

Dacă veți avea în dressing aceste haine, atunci nu vă veți mai gândi cu ce să vă îmbrăcați!