9 piese de mobilier la care ar fi bine să renunțați în 2020.

Tendințele în ceea ce privește amenajările interioare sunt în permanentă schimbare.

Cu toate acestea observăm în unele locuințe piese de mobilier lipsite de practicitate sau chiar demodate, dar la care nu putem renunța din anumite cauze.

În acest an este timpul să ne luăm rămas bun de la următoarele piese de mobilier și să le înlocuim cu altele mai frumoase și mai funcționale.

9. Fotoliul-sac.

Puține persoane știu că această piesă de mobilier a fost inventată în Italia în anii ’60. Chiar dacă arată destul de original, acest tip de fotoliu nu se încadrează în fiecare interior.

8. Canapeaua care înlocuiește patul.   

Aceste canapele, perfecte pentru apartamentele mici, aveau rol dublu. Dar între timp lumea a înțeles că nu este prea bine să sacrifici un somn bun de dragul ospitalității.

7. Set de mobilă pentru TV.

Deși la prima vedere pare a fi comod, aceste rafturi adună praf și reduc vizual spațiul.

6. Ceasul bunicului.

Chiar dacă sunt frumoase, aceste ceasuri au nevoie de un interior corespunzător și, pe lângă aceasta, în era progresului tehnologic sunt nefuncționale.

5. Masa de toaletă.

Chiar dacă este o piesă de mobilier rafinată, din păcate nu se încadrează în spațiul majorității apartamentelor.

4. Rafturi lângă pat.

Aceste rafturi nu se mai încadrează în interiorul modern, locul lor a fost ocupat de noptiere. Rafturile suspendate sunt amplasate pe pereți și au funcție de decor sau de pentru cărți și plante.

3. Paravan decorativ.

Acesta este utilizat, în special, pentru divizarea spațiului. Dar din cauza formei în zig-zag, acesta ocupă destul de mult spațiu.

2. Servantă.

Anterior acestea erau utilizate ca vitrine pentru păstrarea și expunerea diferitor obiecte frumoase. Chiar dacă la moment această piesă de mobilier nu mai este funcțională, mulți continuă să o folosească în interior.

1. Masa de sticlă.

Aceste mese sunt pasiunea designerilor de interior și a fotografilor, dar, în realitate, nu sunt deloc practice, deoarece trebuie să curățăm în permanență amprentele și petele de pe ele. Pe lângă aceasta ar putea chiar să se spargă.

Puteți opta pentru asemenea mese doar în cazul în care le utilizați pentru astfel de fotografii:

Ați mai adăuga și alte piese de mobilier în această listă? Așteptăm cu drag comentariile Dumneavoastră!