9 personaje din serialele tinereții noastre care nu ne vor mai părea la fel de simpatice

Fiecare dintre noi are câteva seriale și personaje de care își amintește cu drag. Le-am admirat și chiar am încercat să le imităm. Dar, după ce au trecut mai mulți ani, părerea despre acele personaje s-ar putea schimba radical.

Jade („Clona”, 2001-2002).

Deși își dorea din suflet să fie alături de iubitul ei, unele acțiuni de ale sale provoacă nedumerire. Femeia îi manipulează pe cei din jur dar mai ales pe soțul ei Said.

Lucas („Clona”, 2001-2002).

Nici iubitul Jadei nu poate fi considerat drept un personaj pozitiv. Fiind bogat, Lucas nu-și asuma responsabilitatea pentru acțiunile sale.

Celeste („Celeste”, 1991).

În centrul complotului se află Celeste, o tânără din provincie, pe care destinul o aduce alături de oameni care îi doresc răul. Este de remarcat faptul că, în ciuda experienței pe care a trăit-o, tânăra nu evoluează ca persoană și cade din nou și din nou în aceeași capcană.

Camilla („Legături de familie”, 2000).

Camilla își îndepărtează iubitul de propria mamă și, fiind un copil răsfățat, ea nu se căiește defel, ci își pune fericirea sa în prim plan. Spectatorii au observat că acest personaj are două fețe. Când este alături de iubitul ei se comportă ca un înger, în timp ce cu ceilalți se comportă destul de urât.

Doug („Spitalul de urgență”, 1994-2009).

Doug Ross este un adevărat profesionist care apără interesul pacienților săi. Dacă este nevoie, încalcă regulile sau interdicțiile superiorilor săi, iar prietenii săi sunt nevoiți să-l protejeze. Doug le promite că va acționa conform regulilor, dar nu-și respectă promisiunile.

Dale („Twin Peaks”, 1990-1991).

Dale Cooper un bărbat curajos, cu toate acestea, dacă ne uităm mai atent la acest agent FBI, apar îndoieli cu privire la competențele sale deoarece, în unele cazuri, are un comportament destul de ciudat.

Milagros („Înger sălbatic”, 1998-1999).

A fost idolul a milioane de oameni. O tânără rămasă orfană, curajoasă, îndrăzneață și corectă, care lucrează ca menajeră în casa unei familii bogate. Pe parcurs tânăra se îndrăgostește de fiul stăpânului. Cu toate acestea comportamentul ne lasă nedumeriți: „Cum o tolerează angajatorii?” Mili se comportă sfidător, este nepoliticoasă și îi sfidează pe toți.

Ivo („Înger sălbatic”, 1998-1999).

Ivo, în ciuda sentimentelor sale evidente pentru Milagros, refuză dragostea tinerei în favoarea unei candidaturi mai potrivite. Dar când observă că altcineva manifestă interes pentru Mili, cade din nou la picioarele ei.

Phoebe („Prieteni”, 1994-2004).

Excentricitatea lui Phoebe a reușit să ne uimească, însă unele acțiuni ciudate ale tinerei au depășit limitele. Phoebe  pune interesele sale mai presus de orice altceva, chiar dacă acestea contravin bunului simț, fiind nepoliticoasă și lipsită de tact atât față de prieteni, cât și de străini.