9 motive pentru care pantofii scumpi par ieftini

„Fiecare femeie are dreptul la pantofi”, spunea cândva Candace Bushnell.

Atunci când ne alegem o pereche de pantofi, trebuie să ținem cont de mai mulți factori și atunci, cu siguranță, vom alege pantofii perfecți.

Echipa noastră a selectat 9 motive pentru care o pereche de pantofi va arăta ieftin, în ciuda prețului ridicat.

1. Strasuri și paiete.

Strasurile și paietele arată bine pe rochiile scumpe ale caselor de modă. Însă pantofii cu strasuri arată fără gust. Același lucru este valabil și pentru paiete, care se vor desprinde destul de ușor. Dacă vă plac pantofii strălucitori, alegeți-i pe cei metalizați.

2. Platforma prea înaltă.

Unele minione preferă pantofii pe platformă înaltă. Dar acest model, din păcate, nu este unul prea elegant. Este mai bine să optați pentru o pereche de pantofi cu toc clasic, care va arăta perfect.

3. Combinarea mai multor texturi și culori.

Încercați să evitați aceste modele de pantofi, deoarece par foarte ieftini și lipsiți de gust. Nu uitați de această recomandare: nu combinați mai mult de două culori și texturi.

4. Prea multe inserții metalice.

Acestea nu arată rău, dacă se respectă măsura. În caz contrar încălțămintea va părea lipsită complet de gust.

5. Pantofii de lac.

Pantofii de lac, deși sunt frumoși, nu sunt practici deoarece se vor vedea toate petele. Optați, în schimb, pentru un model de piele sau de nubuck care va arăta foarte bine. Dacă preferați pantofii de lac, alegeți culorile neutre și calme: bej, negru sau alb.

6. Imprimeu leopard.

Pantofii cu imprimeu leopard arată destul de bine, dacă veți alege, în locul modelului clasic pe care multe persoane îl consideră lipsit de gust, un model original și niște nuanțe potrivite.

7. Pantofi incomozi.

Încălțămintea trebuie să fie comodă. Chiar dacă ați găsit pantofii la care visați de foarte mult timp, dar vă sunt mici, vă rod sau sunt incomozi, nu-i cumpărați.

Dacă nu puteți merge pe tocuri prea înalte, evitați să le purtați deoarece riscați să arătați ridicol.

8. Pielea ecologică.

Multe branduri celebre produc încălțăminte din piele ecologică de înaltă calitate, dar, din păcate, prin magazine pielea nu este de calitate, de aceea încălțămintea arată ieftin și nu ține mult.

Dacă decideți să cumpărați o pereche de cizme din piele ecologică, alegeți-le pe cele mai scurte.

9. Pantofii vechi.

Luați aminte: pentru a arăta impecabil, nu uitați să vă îngrijiți pantofii. Reparați-i la timp și informați-vă despre modul în care se curăță pielea.