9 modele de încălțăminte care vor atrage privirile celor din jur pentru că arată scump

Unele persoane consideră că doar încălțămintea scumpă arată ca atare. Dar nu este chiar așa. Dacă veți ținte cont de niște detalii, veți reuși să economisiți și bani și să creați o ținută impecabilă.

Iată care sunt detalii de care ar trebui să țineți cont atunci când alegeți încălțămintea.

Alegeți încălțăminte din piele de căprioară.

Încălțămintea din piele de căprioară arată scump și stilat. Aceasta își păstrează bine culoarea, ceea ce înseamnă că nu va trebui să o înlocuiți în fiecare sezon.

Espadrilele cu platformă sunt la modă.

Espadrilele cu talpă plată sunt îndrăgite de femeile care preferă încălțămintea comodă. În acest sezon designerii ne propun modele cu platformă, fără prea mult decor.

O platformă înaltă este unul dintre principalele semne ale încălțămintei ieftine.

Pantofii cu platforme ascunse nu mai sunt la modă, în timp ce modelele fără platformă arată mai sofisticat. Excepție fac doar espadrilele cu platformă.

Decorul cu lanțuri va adăuga șic încălțămintei. 

Modelele clasice fără detalii inutile și cu linii laconice depășesc întotdeauna încălțămintea cu multe decoruri. Însă un lanț mic poate adăuga șic special, mai ales dacă este auriu.

Detaliile contează.

Pentru a nu arăta ridicol, nu ar trebui să alegeți modele care includ toate tendințele. Pantofii transparenți au fost la modă cu câteva sezoane în urmă. Dacă doriți să cumpărați astfel de încălțăminte, optați pentru un singur element transparent, care va arăta mult mai bine decât unul complet transparent.

Dacă încălțămintea are decor deasupra, se va uza foarte repede. 

Încălțămintea de înaltă calitate nu va avea decor în zona vârfului deoarece acesta riscă să cadă.

Pantofii cu toc potrivit arată foarte bine.

Atunci când cumpărați pantofi cu toc, trebuie să fiți atente la toc, care trebuie să fie exact sub călcâi.

Nuanțele neutre par mai scumpe.

Este bine să aveți încălțăminte bej și neagră deoarece arată foarte bine. Nuanțele întunecate sunt mai potrivite în perioada de toamnă-iarnă, iar cele pudrate – primăvara-vara.

Dacă doriți strălucire, nu ar trebui să alegeți încălțăminte cu strasuri.

Strasurile de pe pantofi, spre deosebire de cele de pe rochii, arată ieftin. În plus, acestea sunt rareori de înaltă calitate, din cauza cărora pantofii vor necesita reparație. Un finisaj mult mai elegant vor fi modelele de nuanțe metalice.