9 lucruri pe care femeile le fac neintenționat și care pur și simplu îi înnebunesc pe bărbați

Toate aceste „trucuri” sunt greu de numit trucuri. Ele sunt vechi de când lumea și aproape de ceea ce se numește „instinctul de bază”. Să nu credeți, însă, că dacă sunt simple, nu sunt eficiente. Dimpotrivă, ele sunt mult mai bune, decât cele care sunt scrise în revistele pentru femei…

1. Spuneți-i pe nume

Este dovedit științific că auzirea propriului nume este cel mai plăcut pentru persoana iubită. Iar când este pronunțat de glasul duios al iubitei, el devine un adevărat magnet pentru bărbat.

2. Priviți-l îndeaproape

Arătați-i în priviri că sunteți interesată de el. Privirea joacă un rol important chiar și la începutul relației. Contactul vizual este o armă foarte puternică. Priviți-l, numărați până la trei, apoi întoarceți privirea în altă parte, apoi priviți-l din nou. Cu siguranță el va fi intrigat și va începe să caute răspunsuri…

3. Puneți-l la încercări

Rugați-l să facă ceva prin care va trebui să se depășească și sugerați-i în același timp că sunteți sigură de reușita lui.

4. Emanați încredere

Încrederea atrage, inspiră, dă aripi. Însă nu încrederea în sine și aroganța, dar o convingere tăcută că alături de bărbatul dvs. se află o femeie minunată. Bărbații simt și înțeleg acest lucru fără cuvinte…

5. Nu vă rușinați de transpirație

Picăturile de transpirație de pe corp sunt cel mai puternic afrodiziac posibil. Acest lucru nu este deloc respingător, ba dimpotrivă.

6. Găsiți-vă pasiunea

Din punct de vedere al bărbaților nu este nimic mai atrăgător decât o femeie entuziastă. Atunci când femeia face ceva cu pasiune și toată dăruirea, ea arată dorită în ochii lui.

7. Un păr ușor dezordonat

Acest truc trebuie învățat de la italience și franțuzoaice. Un coc elegant, un păr puțin dezordonat, o cosiță ușo despletită de parcă v-ați trezit recent. Acest lucru o face pe femeie mai naturală, mai prinsă într-un moment neașteptat și toate astea o fac și mai fermecătoare…

8. Zâmbiți și bucurați-vă

Versurile cântecului „Just the way you are” de Bruno Mars, ne spun: „Zâmbetul ei, zâmbetul ei. Ei nu-i place, dar mie îmi pare atât de senzual.” Zâmbetul face femeia mai frumoasă, indiferent de vârstă, iar zâmbetul sincer vă umple de viață și bucurie.

9. Descoperiți-vă

Chiar și rochia de casă trebuie să aibă un decolteu ușor. Soțul dvs. știe cât de gingaș și vulnerabil este gâtul dvs. Privirea lui va trece de la ochi la bucle, la față, apoi la gât și va dori să vă ofere un sărut.

Aceste mici trucuri vă vor ajuta să mențineți prima scânteie de dragoste de la prima întâlnire până la adânci bătrânețe.