9 lucruri pe care nu trebuie să le mai facă o femeie trecută de 30

Dacă sunteți femeie, probabil tot deceniul între 20 și 30 de ani, a fost dedicat căutărilor de sine. Totodată, anii 30 ai vieții sunt perioada realizărilor. Iar acum, trebuie să vă construiți o carieră și o familie. De aceea, trebuie să faceți o listă de priorități.

Am selectat 9 lucruri pe care o femeie de 30 de ani este prea „bătrână” să le facă.

1. Angajatorii care nu achită salariul

Dacă aveți o muncă puțin plătită, este timpul să renunțați. Autoevaluați-vă capacitățile și găsiți un serviciu bine plătit. Nu este nimic mai rău pentru carieră, decât să pierdeți timpul într-un oficiu unde nu sunteți prețuită și nu puteți crește profesional.

2. Neglijarea propriului corp

Odată cu trecerea anilor metabolismul încetinește. De aceea, trebuie să începeți să aveți grijă ce mâncați. Cu siguranță nu veți arăta la fel ca la 20 de ani, dar puteți avea o imagine mai bună decât în prezent.

3. Scuze pentru ceea cine sunteți

Nu fiți dependente de părerea celorlalți. Învățați să luați propriile decizii și să fiți responsabilă pentru ele. Procedați așa cum simțiți. Doar astfel veți fi un om bun, care nu va trebui să-și ceară scuze pentru nimic.

4. Prietenii contradictorii

Unii bărbați nu sunt pregătiți pentru o relație romantică, alții nu-și doresc acest lucru. Lucru firesc. Astfel, dvs. trebuie să faceți o selecție. Dacă aveți deja 30 trebuie să aveți grijă de timpul, emoțiile și puterile proprii. Doar acel bărbat, care depune un efort, merită să fie lângă Dvs.

5. Îndoieli în privința propriei imagini

Dacă aveți 30 de ani, încetați să vă mai plângeți de formele corpului dvs. Nu există niciun motiv să pierdeți timpul și energia comparându-vă cu vedetele. Corpul dvs. este un templu! Iar timpul face din el, exact același lucru pe care îl face cu vinul. Dacă nu veți fi mândră de dvs., nimeni nu va face asta!

6. Comparația cu alții

Nu comparați viața dvs. cu a altora. Mai ales dacă nu sunteți adolescentă. Rețineți: când vă gândiți la viețile altora, vedeți doar o latură a ei. Cel mai probabil, latura frumoasă. Dar la 30 de ani sunteți suficient de matură, pentru a înțelege că fiecare om are o cale unică spre fericire.

7. Un machiaj ieftin

Cosmetica de calitate costă scump. Dacă doriți să arătați bine, trebuie să vă permiteți aceste cheltuieli. Cosmetica vă ajută să vă simțiți atrăgătoare și nu trebuie să vă zgârciți pentru a vă simți astfel.  Economisiți mai bine pe haine sau petreceri. Fiți responsabilă de exteriorul Dvs.

8. Amintiri din trecut

Nu regretați nimic! Renunțați la iluziile că viața ar fi putut fi altfel, dacă în trecut făceați altă alegere. Nu puteți fi sigură că ar fi fost o viață fericită. Mai aveți suficient timp, pentru a vă construi o viață nouă de la zero!

9. Bărbați fără un loc de muncă stabil

Admir bărbații care știu pentru ce se trezesc dimineața. Trebuie să găsiți un bărbat cu care veți forma o pereche. Cu care veți petrece timpul acasă privind filme și să nu vă gândiți că nu aveți suficienți bani pentru a crește copiii. Nu aveți încredere în bărbații care la 30 de ani încă își mai caută rostul.

Sperăm că această listă v-a ajutat să vă asumați răspundere pentru propria viață și să petreceți cei mai frumoși ani fără a avea regrete!