9 lucruri ce sunt binevenite în camera de baie, chiar dacă puțini știu despre ele! 

O baie confortabilă și funcțională este mândria oricărei gospodine. Dar nu este deloc simplu să amenajezi o baie, ca toate lucrurile necesare să fie la îndemână și pe plac, să nu ocupe mult spațiu și totodată să nu creeze dezordine.

Noi adorăm să găsim soluții și idei utile, care ajută oamenii să-și amenajeze apartamentele astfel ca acestea să devină mai confortabile. Astăzi, drag cititor, am selectat o nouă porțiune de soluții interesante pentru baie.

1. Oglindă-dulap  

O astfel de oglindă este deosebit de importantă pentru băile mici, unde într-adevăr fiecare centimetru pătrat de spațiu este important. Nu creează impresia de un spațiu înghesuit, precum oglinzile cu rafturi laterale. Totodată va fi o opțiune excelentă și pentru produsele cosmetice care trebuie păstrate la întuneric, pe care le folosiți chiar în fața oglinzii.

2. Perdea duș cu buzunare 

Astfel de buzunare reprezintă o soluție pentru depozitarea a tot ceea ce nu mai are loc pe rafturi: piepteni, șervețele și alte accesorii de baie.

3. Coș de gunoi 

Un coș de gunoi mic în baie este un lucru destul de util, deși din anumite motive mulți neglijează această idee. Apropo, merită să-l puneți într-un loc discret și bețișoarele de bumbac, diverse ambalaje fie de săpun sau pasta de dinți pot fi aruncate în coș, dar să nu mergeți cu ele prin tot apartamentul. În plus, nu va trebui să-l goliți prea des.

4. Tavă 

Un mod elegant și funcțional de stocare a lucrurilor care se pierd mereu: produse cosmetice mărunte, accesorii pentru păr, diverse tuburi. Pur și simplu puneți tava la îndemână. Totodată e și comod și frumos.

5. Burete-mănușă pentru săpun 

Săpunul solid, care este aproape pe terminate, dar vă este jale să-l aruncați, poate fi pus într-un burete sub formă de mănușă. Ar fi comod să atârnați buretele mănușă pe un cârlig în baie. Poate fi folosit atât ca organizator, cât și atunci când faceți un duș – trebuie doar să-l udați cu apă. Evident, doar o singură persoană îl poate folosi.

6. Clips pentru mop 

Un dispozitiv minimalist care se fixează de un perete sau orice suprafață verticală. Vă va ajuta să fixați ferm mopul și să puneți capăt căderilor constante a acestuia.

7. Coșuri 

Coșurile sunt disponibile într-o mare varietate de dimensiuni, de la mici, în care pot fi adunate produsele cosmetice, până la modele mari, în care puteți păstra materiale textile (materialul coșurilor este natural și ușor, făcându-le un loc minunat de păstrare a prosoapelor de baie curate).

8. Suport săpun în formă de petală 

Baza suportului se fixează datorită ventuzei în locul în care vă este comod. Datorită adânciturii, apa se scurge direct în chiuvetă. Deci, nici săpunul nu rămâne umed, nici suportul pentru săpun nu arată murdar și urât. Apropo, îl puteți folosi nu numai în baie, ci și în bucătărie va fi foarte util – pentru buretele de spălat vase, spre exemplu.

9. Mâner capac WC 

Micul dispozitiv se fixează de capac, care vă permite să îl ridicați și să îl coborâți fără atingeri neigienice. Datorită dimensiunilor mici, este aproape invizibil și nu creează inconveniente atunci când utilizați instalațiile sanitare. Apropo, dvs chiar singuri puteți face un astfel de dispozitiv – aveți nevoie doar de lipici și de o lingură de plastic.

Ce obiect din lista de mai sus ați dori să adăugați în baia dvs? Așteptăm cu drag comentariile dvs.