9 idei proaspete cum să porți rochiile și fustele în această toamnă. Mai actual ca niciodată!

Rochiile și fustele sunt cele mai feminine și mai atrăgătoare piese vestimentare. Multe femei moderne le consideră mai puțin practic. Însă nu este chiar așa.

Blugi și teniși, desigur sunt cei mai comozi, însă o doamnă adevărată trebuie să aibă neapărat în garderobă câteva rochii și fuste de diferite lungimi și croieli. Ele pot fi purtate în diferite combinații, astfel încât să atrageți privirile celor din jur.

Echipa noastră vă va învăța cum să combinați rochiile și fustele cu diferite elemente ale garderobei. Niște ținute uimitoare!

Combinații de rochii

1. Rochia bej clasică este un musthave pentru garderoba dvs. Se potrivește de minune cu o jachetă clasică sau un palton de culoare intensă. În acest sezon combinați această rochiță cu haine de culoare albastră: jachetă nude-albastru, geantă sau pantofi clasici de culoare albastră. Este gingaș și liniștit!

2. Dacă aveți o rochie voluminoasă în stil retro, considerați-vă fericită. Iar dacă fusta este bordo, atunci nu aveți egal! Combinați fusta cu o bluză tricotată de culoare deschisă cu umerii dezgoliți. Purtați un colier fin și niște pantofi de lac clasici. Veți cuceri bărbații din prima!

с чем носить юбку в ретро стиле

3. Fusta tricotată cu ornamente este ideală pentru a crea diferite combinații vestimentare. Purtați o astfel de fustă cu un pulover strict și de culoare deschisă, cu teniși sau pantofi clasici. Puteți îmbrăca această ținută fie la serviciu, fie la o întâlnire romantică!

с чем носить вязаную юбку

4. Ornamentele clasice sunt din nou la modă! Rochia și fusta în buline se potrivesc de minune cu o jachetă sau cu o geantă de un verde mentă.

с чем носить юбку в горох

5. Rochia de culoarea scorțișoarei este cu adevărat de toamnă. Combinați o astfel de rochie cu o haină din piele sau o jachetă de piele întoarsă de culoare maro. Adăugați niște accesorii neobișnuite și veți obține o ținută superbă. Puteți merge cu îndrăzneală la oficiu sau la o plimbare și nu veți regreta!

с чем носить платье карандаш

6. Rochia albă clasică este elementul deosebit al unei garderobe, deoarece ea se combină cu o mulțime de accesorii și îmbrăcăminte. În acest sezon se recomandă purtarea rochiei  albe cu o jachetă albastru închis, pantofi clasici cu nuanțe albastre și accesorii roșii. Un stil cu adevărat feminin!

с чем носить белое платье осенью

7. Fusta cu imprimeu floral solicită accente de culoare intense și proaspete. Completați ținuta cu o și o geantă de culoare verde mustos și nu veți regreta, deoarece veți fi copleșită de complimente.

с чем носить юбку с цветочным принтом

8. Este o ținută feminină de fiecare zi. Stilată și irezistibilă. Fusta gri se combină foarte bine cu piesele vestimentare de culoare neagră. Purtați fustă gri, pulover negru, cizme negre și accesorii aurii. Clasicul nu se demodează!

с чем носить серую юбку

9. Probabil, dantela va fi mereu la modă. Fusta creion de culoare albastră combinată cu o bluză din dantelă și cu pantofi din piele întoarsă creează o ținută irepetabilă. Adăugați niște accesorii elegante și veți fi gata pentru ori întâlnire oficială.

Ținuta corectă nu va rămâne niciodată neobservată. Ea va atrage atât bărbați, cât și femei. Reamintim că femeile nu trebuie să exagereze cu bijuteriile.