9 idei pentru această vară, care vă vor ajuta să fiți stilate

Sezonul de vară le inspiră și le încurajează pe fashionistele moderne să poarte ținute colorate, stilate și originale.

Acest articol vă propune nouă idei minunate pentru vara care ne bate la ușă.

Top și blugi.

1.

2.

Un top vaporos și feminin va face o companie excelentă cu o pereche de blugi. Această combinație arată perfect atât pentru fiecare zi, cât și pentru anumite ocazii.

Tricou și blugi / pantaloni albi.

Pentru o ținută minunată de vară alegeți un tricou simplu și o pereche blugi sau pantaloni albi. Acest tandem poate fi completat cu adidași precum și cu o pereche de saboți.

3.

Rochie vaporoasă.

În această vară vor fi la modă rochiile vaporoase, cu mai multe straturi și cu imprimeuri florale. Includeți în garderobă rochiile cu accent pe talie, mâneci largi, cu decolteu în formă de „V”, cu volane etc.

4.

5.

6.

Rochia de tip cămașă.

Acest model de rochie este un must have al sezonului de vară. Se potrivește tuturor femeilor, ajutându-ne să arătăm mai tinere și mai feminine.

7.

Fustă midi și sacou.

Această combinație va fi o alegere excelentă pentru toate doamnele. Combinați fustele de șifon colorate sau în nuanțe pastelate cu sacou și veți obține niște ținute elegante și originale.

8.

Top și fustă midi.

Aceste ținute sunt comode, elegante și feminine. O geantă la modă, o pereche de pantofi extravaganți și niște accesorii cu mai multe straturi vor completa perfect aceste ținute.

9.

10.

Pantaloni sau blugi albi sau în nuanțe deschise.

Pantalonii sau blugii în culori deschise sunt perfecți pentru a completa orice ținută sofisticată sau minimalistă de vară.

11.

12.

Pantalonii scurți.

Pantaloni scurți sunt perfecți pentru escapadele de vară. Stiliștii ne recomandă să combinăm pantalonii scurți nu doar cu adidași, ci și cu sandale sau pantofi cu toc.

13.

Sacouri colorate.

Aceste sacouri vă vor permite să experimentați pentru un stil romantic, office sau casual.

14.