9 greșeli neesențiale care ne împiedică să fim stilate

Chiar dacă se spune că omul nu după haine, ci după fapte dobândește cinste, un aspect îngrijit ne ajută să fim mai siguri și să ne simțim mult mai bine. Dar, pentru a arăta impecabil, trebuie să fim foarte atenți la unele detalii care ne-ar putea afecta imaginea.

1. Telefonul în buzunar.

Suntem obișnuiți cu faptul că telefonul este o parte integrantă a vieții noastre. Dar nu-l purtați în buzunar pentru că arată neglijent și lărgește hainele.

2. Șosete vizibile.

Dacă șosetele nu joacă niciun rol stilistic în look-ul Dumneavoastră, încercați să le ascundeți deoarece o culoare aleasă greșit va arăta neglijent. Este mai bine să optați pentru șosetele care sunt complet ascunse în adidași.

3. Cusăturile colanților sub îmbrăcămintea mulată. 

Colanții au, de obicei, o cusătură în partea din față sau la spate care, din păcate, se observă sub țesăturile subțiri. Încercați să țineți cont de acest detaliu și purtați pulovere sau cămăși mai lungi care să ascundă aceste cusături inestetice.

4. Strasuri pe încălțăminte.

Aceste elemente decorative arată bine pe scenă, dar în viața de zi cu zi par destul de ridicole. Pe lângă aceasta pot și să cadă.

5. Cămașa sau tricoul nearanjate. 

Acest detaliu va adăuga volum suplimentar și va crea niște cute inestetice. Pentru a evita acest lucru, alegeți fuste care vor ascunde acest detaliu.

6. Lenjerie intimă nepotrivită.

Chiar și o ținută perfectă ar putea avea de suferit din cauza lenjeriei nepotrivite, mai ales când alegeți haine mulate sau din tricot. Evitați lenjeria din dantelă sau de bumbac și optați pentru modelele fără cusături.

7. Dresuri rupte.

Acest detaliu ne poate afecta întreaga imagine. De aceea este bine să aveți mereu o pereche de rezervă. Dresurile cu defecte minore le purtați sub pantaloni sau cu fuste lungi.

8. Inscripții provocatoare.

Hainele cu inscripții într-o limbă străină trebuie alese cu mare atenție pentru a nu ajunge într-o situație jenantă. Dacă nu înțelegeți semnificația expresiei, atunci este mai bine să găsiți mai întâi traducerea. O altă recomandare ar fi să vă abțineți de la piesele vestimentare cu sloganuri despre politică sau religie care ar putea deveni subiect de discuție.

9. Blana artificiala de calitate joasă.

Blănurile naturale nu mai sunt la modă, locul lor fiind ocupat de cele sintetice. Pentru a arăta bine încercați să alegeți un produs de calitate, care să vi se potrivească bine.