9 filme pentru femei pe care ar trebui să le vezi atunci când ești singură…

Probabil iubitul tău nu va fi încântat de ideea de a viziona unul din aceste filme, dar femeile au nevoie să-și amintească din când în când despre dragostea desăvârșită și nelimitată. De aceea dacă veți avea de petrecut o seară în singurătate, bine ați venit în lumea romantismului!

1. Absolut tot (Everything, Everything, 2017)

O domnișoară pe nume Maddy nu iese niciodată din casa ei mare și frumoasă, căci organismul său nu poate rezista în fața pericolelor lumii din afară. Dar într-o zi a apărut în viața ei un băiat și a făcut-o să înțeleagă că ea nu mai poate trăi închisă și că viața trebuie trăită cu adevărat.

2. Jurnalul (The Notebook, 2004)

Ea e o femeie bogată, el e aproape boschetar. Dar ambii sunt îndrăgostiți până peste cap unul de altul. Din păcate acesta nu a fost un argument pentru părinții ei, care au făcut tot posibil ca perechea să se despartă. Dar de-a lungul anilor, trecând prin război, lipsuri și greutăți dragostea lor nemărginită continuă să trăiască și să-i atragă unul spre celălalt.

3. Întoarcerea la laguna albastră (Return to the Blue Lagoon, 1991)

Richard și Lilli au crescut împreună pe o insulă nelocuită și nu cunosc altceva decât acel paradis. Ei se iubesc, sunt fericiți și nu au alte griji. Dar într-o bună zi au venit oamenii din lumea mare și au adus împreună cu ei toate păcatele lumii civilizate.

4. Iubitul meu e zombi (Warm bodies, 2013)

Filmul este o melodramă împletită cu zombie apocalypse. Un zombie tânăr are gusturi estetice rafinate și se arată interesat de o posibilă victimă, o domnișoară drăguță și… delicioasă. Dar în loc să o mănânce, el începe să o protejeze de confrații săi.

5. Tăcerea simțurilor (Perfect Sense, 2011)

Ce comoară de mare preț e fiecare din simțurile noastre: gustul, mirosul, sunetul, pipăitul. Autorii filmului și-au pus întrebarea: oare ce s-ar întâmpla dacă oamenii ar începe să piardă treptat fiecare din aceste simțuri? Și ce se va întâmpla cu cel mai important sentiment – dragostea?

6. Dragul meu John (Dear John, 2010)

Este vorba de istoria unei domnișoare pe nume Savannah care îl aștepta pe John să revină din armată. Așa l-a așteptat, l-a așteptat până s-a măritat cu altul.

7. Refugiu pentru viață (Safe Haven, 2013)

Într-o bună zi în micuțul orășel Southport se mută cu traiul o tânără. Ea se integrează în noua comunitate și intră în relații bune cu un văduv simpatic cu doi copii. Totul părea a fi frumos și liniștit, dar într-o bună zi în Southport a venit un detectiv din precedenta viață a domnișoarei.

8. Departe de lumea dezlănțuită (Far from the Madding Crowd, 2015)

O tânără destul de bogată nu se poate hotărî care din cei 3 cavaleri ce o curtează îi place mai mult. Va trece mult timp și se vor întâmpla multe lucruri neplăcute înainte ca ea să-și dea seama cui îi aparține de fapt inima sa.

9. Dragonul – viața e o poveste înfricoșătoare (Dragon – Love Is A Scary Tale, 2015)

O poveste frumoasă ce relatează cum prințesa Miroslava este răpită de un dragon, care o duce pe o insulă foarte îndepărtată. La început ei nu se prea înțelegeau, dar cu timpul a dat de știre și sindromul Stockholm, mai ales că atunci când avea chip de om, dragonul era destul de chipeș.

10. Pe aripile vântului (Gone with the wind, 1939)

În ciuda faptului că ecranizarea acestui roman a fost făcută aproape 80 de ani în urmă, nimeni parcă nu are curajul să facă un remake modern. Vivien Leigh și Clark Gable sunt în afara concurenței!