9 femei celebre din trecut care aveau niște secrete de frumusețe care ar putea părea acum sălbatice

Femeile moderne pot, cu ușurință, să aibă grijă de ele, deoarece rafturile magazinelor sunt pline de tot felul de produse de înfrumusețare. Dar actrițele din epoca de aur a Hollywood-ului nu aveau atât de multe produse și posibilități de a-și menține tinerețea, de aceea erau nevoite să recurgă la diverse trucuri, unele mai rezonabil, altele destul de ciudate.

Ginger Rogers dormea ​​pe stradă.

Actrița, cântăreața și dansatoarea de la Hollywood, Ginger Rogers, a recunoscut că ura saloanele de înfrumusețare. Pentru a-și menține tinerețea nu se machia niciodată în afara platoului. Noaptea își aplica o cremă hrănitoare pe piele, iar dimineața se spăla cu un săpun pe bază de ulei. Pe lângă aceasta vedeta era atentă la alimentație și juca  tenis de cel puțin 2 ori pe săptămână.

Dar principalul secret al frumuseții și al pielii strălucitoare a vedetei era să doarmă în aer liber. Ginger Rogers și soțul său dormeau afară și se mutau  în casă doar în timpul sezonului ploios.

Jean Harlow își masa ulei de măsline fierbinte pe scalp.

Jean Harlow a fost prima blondă platinată de la Hollywood. Max Factor a lucrat personal la imaginea ei, de aceea actrița era foarte pricepută în materie de frumusețe.

Pentru creșterea și strălucirea părului vedeta recomanda aplicarea uleiului de măsline fierbinte pe scalp cel puțin o dată pe lună.

Marilyn Monroe își desena triunghiuri albe la colțurile ochilor și folosea eyeliner roșu.

Make-up artistul Allan „Whitey” Snyder era responsabil pentru imaginea celebrei actrițe. El folosea un truc interesant pentru a face ochii lui Marilyn Monroe să pară mai mari și mai strălucitori.

Snyder desena în colțurile exterioare ale ochilor mici triunghiuri albe, exact între liniile superioare și inferioare ale eyelinerului. Iar colțurile interioare ale ochilor lui Marilyn le contura cu un creion roșu pentru a-i adăuga strălucire privirii și ca ochii să pară mai deschiși la culoare.

Vivien Leigh își aplica ruj mai jos de conturul buzei inferioare.  

Actrița care a jucat-o pe Scarlett O’Hara în „Gone With the Wind” considera că buzele ei nu sunt suficient de groase de aceea folosea acest truc care, apropo, era destul de popular pe atunci.

Marlene Dietrich folosea plasturi în zona decolteului. 

Legendara Marlene Dietrich și-a inventat propriile trucuri de frumusețe. Cu ajutorul plasturilor își strângea pielea feței și a gâtului și, potrivit unor surse, folosea această metodă și în zona decolteului atunci când îmbrăca vreo rochie fără sutien.

Fanny Ward atârna cu capul în jos în fiecare zi.

Fanny Ward era admirată pentru tinerețea sa. Se spune că la vârsta de 55 de ani a reușit să joace rolul unei fetițe de 7 ani și totul datorită faptului că pielea ei a rămas proaspătă și tânără.

Fanny susținea că secretul tinereții sale era foarte simplu: atârna cu capul în jos în fiecare zi. Vedeta considera că în acest fel fața sa se reîmprospăta.

Selena Royle își punea bandă adezivă între sprâncene.

Actrița de radio, film și televiziune Selena Royle a scris un articol în care le recomanda tuturor femeilor să lipească între sprâncene o bucată de bandă adezivă în formă de diamant. Selena credea că această metodă le-ar ajuta pe femei să se încrunte mai puțin și, prin urmare, să evite apariția ridurilor.

Carol Lombard folosea rimel albastru.

Fermecătoarea actriță Carol Lombard avea o privire hipnotică. Ea obținea acest rezultat cu ajutorul unui rimel albastru simplu. Pe lângă aceasta folosea și farduri mov, care îi accentuau culoarea albastră a ochilor.

Carol le mai recomanda femeilor să deschidă larg gura atunci când își aplică rimel deoarece atunci când fața este încordată pleoapele nu tremură.

Michelle Mercier își cumpăra doar cremă ieftină.

Celebra actriță franceză avea metodele sale de îngrijire și hidratare. Michelle Mercier a recunoscut că nu a folosit niciodată produse cosmetice profesionale scumpe, preferând cele mai simple creme cu o compoziție naturală pe bază de plante.