9 femei care au reușit să cucerească inimile celor mai atrăgători bărbați din lume

Lumea este plină de bărbați frumoși, dar unii dintre ei sunt considerați nemaipomenit de frumoși.

Femeile din întreaga lume își doresc să întâlnească astfel de bărbați, dar inimile multora dintre ei sunt deja ocupate.

Aceste femei au reușit să cucerească inimile celor mai atrăgători bărbați din lume.

Danneel Harris.

Jensen Ackles și-a întâlnit viitoarea soție, actrița și modelul Danneel Harris, pe platourile de filmare. Povestea lor de dragoste s-a început în 2006, iar după 4 ani cuplul s-a căsătorit. Au împreună 3 copii.

Suki Waterhouse.

Actorul britanic Robert Pattinson și modelul Suki Waterhouse și-au început relația în 2018. Cuplul este foarte discret, Pattinson afirmând că: „Dacă lași străinii să intre în viața ta personală, îți devalorizează dragostea”.

Între timp mass-media discută în mod activ zvonurile despre o viitoare logodnă.

Yvonne McGuinness.

Cillian Murphy este vedetă la Hollywood, dar, în același timp, actorului nu-i place să apară în public și trasează limite între muncă și viața personală. Locuiește într-un mic oraș irlandez împreună cu soția sa, artista Yvonne McGuinness, cu care are o relație de peste 20 de ani.

Gwen Stefani.

În 2017 Blake Shelton a fost desemnat cel mai atrăgător bărbat din lume. Cântărețul nu s-a considerat niciodată chipeș, dar Gwen Stefani l-a convins să accepte premiul.

Cuplul nu se sfiește să-și arate sentimentele în public. Ei merg mână în mână la toate evenimentele, înregistrează melodii împreună și cântă pe aceeași scenă.

Jeanne Cadier.

Jake Gyllenhaal a avut mai multe relații: cu Kirsten Dunst, Natalie Portman, Reese Witherspoon. Dar, în ultima vreme, actorul a încetat să-și mai pună viața personală în evidență. După cum s-a dovedit, este, de mai bine de 2 ani, cu Jeanne Cadieu.

Actorul a mărturisit că: „Acum pentru mine relațiile sunt mai importante decât cariera. De-a lungul anilor, mi-am dat seama cât de mult am pierdut, iar acum sunt concentrat pe familie și prieteni. La moment am nevoie doar de asta”, spune actorul.

Isabelle Pakzad.

James Franco, în vârstă de 42 de ani, este foarte apreciat la Hollywood. Actorul, care poate fi implicat chiar și în 10 proiecte într-un an, s-a apucat și de regie.

Are și o iubită – Elizabeth Pakzad, în vârstă de 28 de ani, care lucrează ca redactor de știri de televiziune, dar de când l-a cunoscut pe Franco a apărut în mai multe filme.

Elsa Pataky.

Unii oameni sunt meniți să fie împreună. La vârsta de 15 ani Elsa Pataky și-a făcut primul tatuaj – simbolul lui Thor pe umărul drept. Atunci nici nu s-a putut gândi că se va căsători cu bărbatul care joacă rolul lui Thor. Cuplul este împreună de peste 10 ani și au 3 copii.

Psihologii au analizat limbajul corpului actorilor și au ajuns la concluzia că aceștia au o căsnicie puternică și de încredere.

Nicky Reed.

Ian Somerhalder s-a căsătorit în 2015 cu actrița Nikki Reed, pe care a cunoscut-o cu un an înainte de nuntă. În 2017 s-a născut fiica lor, Bodie.

Actorii au fost prieteni o vreme și au interese comune legate de animale și protecția mediului. Este de remarcat faptul că fosta iubită a lui Somerhalder, Nina Dobrev, este o bună prietenă cu soția acestuia, Nikki Reed.

Kelly Gale.

Actorul suedez Joel Kinnaman are o relație de peste un an cu compatrioata sa, modelul Victoria’s Secret Kelly Gale.

Gayle i-a scris iubitului de ziua lui: „41 de ani este grozav. Îmi place să petrec timpul cu tine.”