9 cele mai reușite tunsori pentru o față plinuță. Vei arăta impecabil!

După cum se știe orice femeie este frumoasă! Doar că unele doamne nu știu cum să scoată corect în evidență propriile părți pozitive. Spre exemplu o coafură aleasă bine poate face din oricine o femeie frumoasă foc!

Hair-styliștii afirmă că tunsoarea sau coafura poate fi un element decisiv pentru a ascunde bărbia dublă sau obrajii plinuți.

Iată 9 tunsori actuale, care vă vor face să uitați de kilogramele în plus și alte neajunsuri nesemnificative ale aspectului dvs.!

1. Clasicul este în afara oricărei concurențe. Un bob impresionant!

gmpress.am

2. Obrăjorii plinuți nu sunt un motiv să renunți la un breton elegant!

i2.wp.com

3. Un breton ușor alungit va ascunde primele semne ale îmbătrânirii și va fura atenția de la alte locuri care v-ar crea probleme.

img.hironline.net

5. Un breton asimetric și o tunsoare scurtă – alegerea unor femei îndrăznețe!

vlaad.ru

6. Nu vă plac tunsorile scurte? Atunci șuvițele ușoare aranjate într-o coafură romantică ar fi alegerea ideală!

bashny.net

7. Părul lung este o sursă inepuizabilă de experimente!

mirkrasoty.life

8. Această coafură extraordinară ar fi perfectă atât pentru o zi obișnuită la serviciu, cât și pentru un eveniment special!

semicwetik.ru

9. Părul lăsat liber este mereu o alegere înțeleaptă! O singură condiție: părul trebuie să aibă un aspect plăcut și îngrijit.

vlaad.ru

Chiar dacă aveți o față plinuță, acesta nu e un motiv să renunțați la o ținută elegantă și o tunsoare plină de feminitate. Faceți experimente și veți găsi neapărat variantele care se potrivesc perfect anume pentru dvs.!