9 detalii care îi fac pe cei din jur să vă considere drept o persoană lipsită de maniere

Unele obiceiuri preluate de la doamnele mai în vârstă sau din altă parte nu ne prea avantajează deoarece acestea pot fi, pentru unele persoane, un fel de „semnal roșu” și o ocazie de a ne considera drept „o persoană bună, dar din cale afară de simplă”.

Să vedem în continuare care sunt aceste obiceiuri de care ar fi bine să ne debarasăm.

Să purtați pungi.

Puteți purta pungi doar după ce ați făcut cumpărături, în restul cazurilor riscați să păreți ridicolă.

Să vă mutați pe bancheta de alături.

Conform regulilor de etichetă, bărbatul trebuie să ne deschidă ușa mașinii și să ne ajute să ne așezăm pe bancheta din spate. Nu sunteți obligată să vă mutați pe celălalt loc pentru a-i oferit locul.

Să folosiți produse cosmetice ieftine.

Urmele de ruj lăsate pe pahar sau urmele de rimel de pe față vă vor trăda imediat că folosiți produse cosmetice ieftine.

Să vă aranjați în public.

O doamnă adevărată nu se va machia, nu-și va aranja părul și nu-ți va îndrepta niciodată rochia în public, dar va merge la baie.

Să vă certați ori să vă demonstrați sentimentele în public.

O doamnă încearcă să fie reținută și nu își arată niciodată emoțiile în public. Fericirea iubește tăcerea.

Să fiți nepoliticoasă cu cei din jur.

O doamna va fi întotdeauna politicoasă cu ceilalți, indiferent de faptul cine sunt aceste persoane: prieten, vecin chelner sau femeia de serviciu.

Să faceți poze cu mâncare sau selfie în toaletă.

Moda fotografierii mâncării este deja din domeniul trecutului (iar doamnele adevărate nu vor face acest lucru). Același lucru este valabil și pentru selfie-ul în toaletă. Este mai bine să lăsați, în timpul prânzului / cinei, telefonul în poșetă. Este puțin probabil ca persoanele din jur să fie mulțumite dacă în timpul conversației veți fi distrași constant de acesta.

Să vă îmbrăcați sfidător.

O doamnă adevărată nu va atrage niciodată prea multă atenție cu o culoare aprinsă a părului, cu dresuri cu model, haine transparente sau bijuterii țipătoare, dar va alege naturalețea și acuratețea.

Să-i condamnați pe alții și să oferiți sfaturi.

O doamnă nu va bârfi, nu va critica sau nu va oferi sfaturi altora. Ea este sigură de faptul că toată lumea are dreptul la propria părere. Prin urmare, este mai bine să oferiți sfaturi doar la cerere.