9 cupluri din lumea filmului, cărora, deși s-au străduit foarte mult, nu le-a reușit să demonstreze pe ecran pasiunea fatală

Hollywood-ul ne-a oferit numeroase cupluri frumoase precum Scarlett și Rhett, Jack și Rose, Joel și Clementine, Leela și Corben și mulți alții. Dar nu toți actorii reușesc să-și demonstreze sentimentele puternice față de partenerul din filme. Lipsa „chimiei” dintre personajele principale poate afecta destul de mult impresia despre film.

Am studiat recent opiniile telespectatorilor și ale criticilor și am descoperit care sunt cele mai neconvingătoare cupluri din lumea cinematografiei.

Daisy și Jay „Marele Gatsby”, 2013.

Elegantul DiCaprio și sofisticata Mulligan arată foarte bine împreună. Dar în acest film nu au nicio scenă memorabilă împreună, pe care am dori să o privim de mai multe ori (așa cum a fost în cazul lui DiCaprio și Winslet).

Trinity and Neo „The Matrix”, 1999-2003.

Oricât de inovatoare și filozofice ar fi filmele lui Wachowski, povestea de dragoste nu este prea reușită. Mulți fani au observat că nu există nicio atracție între Reeves și Moss.

Mary Jane și Peter „Spider-Man” 2002-2007.

Povestea de dragoste a lui Parker și Watson este una dintre cele mai puternice și mai frumoase. Acești doi trec prin foarte multe încercări pentru a fi împreună. Dar în trilogia „Spider-Man” Tobey Maguire și Kirsten Dunst nu au reușit să transmită niște emoții profunde, arătând mai mult ca niște prieteni buni.

Unii fani consideră că interpretarea lui Andrew Garfield și Emma Stone pare mult mai armonioasă.

Owen și Claire „Jurassic World”, 2015.

În ciuda faptului că personajele interpretate de Chris Pratt și Bryce Dallas Howard nu se înțelegeau la început, în cele din urmă se îndrăgostesc și formează un cuplu. Actorii, însă, nu au fost prea convingători.

Aquaman și Mera „Aquaman, 2018”.

Mulți fani au fost nemulțumiți de acest film, unul dintre motive fiind lipsa chimiei dintre actori.

Karl și Alison „Un cuvânt poate schimba totul”, 2008.

Kerry și Deschanel arătau bine unul lângă celălalt, dar nu a fost suficient pentru a ne face să credem că eroii erau îndrăgostiți unul de altul.

Katniss și Pete „Jocurile foamei”, 2012-2015.

Nici acest cuplu de actori nu a fost prea convingător.

Ron și Hermione „Harry Potter”, 2010.

Un fan a scris următoarele: „Am avut impresia că există mult mai multă „chimie” în dansul lui Harry și Hermione decât în ​​toate scenele cu Hermione și Ron luate împreună”.

Daenerys și Jon „Game of Thrones”, 2011–2019.

Un fan al „Game of Thrones” a încercat să demonstreze că Jon Snow și Daenerys par plictisiți în ultimele sezoane, comparând această relație cu cea a lui Jon și Ygritte.