9 cupluri de vedete care trăit scene romantice ca în filme și în viața reală

Auzim adesea că în viața reală nu există romantism ca în filme. Cu toate acestea, unele cupluri celebre au parte de astfel de scene și în viața reală. Poate că nu toți au simțit chimia „la prima vedere”, așa cum se întâmplă de obicei în filme, dar asta nu înseamnă că dragostea lor nu este reală. Atracția pe care o simțim pentru cineva atunci când ne întâlnim pentru prima dată este doar o reacție chimică a creierului nostru și nu ar trebui să ne afecteze viitoarea relație cu persoana iubită.

Iubim basmele, dar apreciem și mai mult dragostea adevărată în viața reală. Este greu de crezut că următoarele 9 povești nu au fost inventate de scenariștii de la Hollywood.

1. Ned Rocknroll a salvat-o pe Kate Winslet dintr-un incendiu.

Când a izbucnit un incendiu pe insula Necker, Kate Winslet a avut noroc nu numai că a supraviețuit, ci și că și-a găsit dragostea. Era în vacanță cu copiii ei și casa lor a fost lovită de fulger. Din fericire, viitorul ei soț închiriase o casă din apropiere. A alergat cu o lanternă și a salvat -o pe actriță de incendiu.

2. Prințul Harry și Meghan Markle s-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute.

Când a fost întrebat când și-a dat seama că Meghan a fost acolo, Harry a răspuns imediat: „De îndată ce ne-am întâlnit”. Acea întâlnire a fost organizată de un prieten comun la începutul lunii iulie 2016. Scânteia dintre ei s-a aprins imediat, iar la a doua întâlnire Prințul Harry a invitat-o ​​pe Meghan Markle într-o călătorie în Africa.

3. David Beckham s-a îndrăgostit de Posh Spice când a văzut-o la televizor.

Se spune că David Beckham s-a îndrăgostit de viitoarea lui soție când a văzut-o în videoclipul piesei Spice Girls „Say You’ll Be There”. În acel moment juca pentru Manchester United și a văzut-o pentru prima dată când Victoria a venit să privească jocul la Londra. I-a luat ceva timp să vorbească cu ea: abia după o săptămână a avut prima lor conversație. Victoria a scris numărul de telefon pe biletul de tren, iar Beckham îl păstrează și după 20 de ani de căsnicie.

4. Blake Lively și Ryan Reynolds au avut o întâlnire dublă, cu alte persoane.

Blake Lively și actorul Ryan Reynolds s-au întâlnit în 2010 pe platourile de filmare ale filmului „Green Lantern”. Au devenit prieteni, iar scânteia dintre ei nu a izbucnit imediat. S-a întâmplat cam un an mai târziu, când actorii erau la o întâlnire cu alte persoane. Potrivit lui Reynolds, a fost o întâlnire foarte incomodă. Cu toate acestea, actorii au început o relație și au reușit să creeze o familie puternică.

5. Michael Douglas știa că va fi tatăl copiilor lui Catherine Zeta-Jones.

Actorii s-au întâlnit la Festivalul de Film de la Deauville. După ce a aflat că Catherine Zeta-Jones va participa la eveniment, Douglas i-a cerut asistentei sale să-i aranjeze o întâlnire cu ea. La scurt timp după ce a început conversația, Douglas i-a dat o replică îndrăzneață: „Știi, voi fi tatăl copiilor tăi”.

6. Patrick Dempsey și-a cunoscut viitoarea soție când a mers să se tundă. 

Celebritatea coafeză și make-up artistă Jillian Fink a fost șocată când a văzut numele lui Patrick Dempsey în agenda sa în 1994. La acea vreme ea avea o relație cu un alt bărbat, așa că oficial Dempsey și Fink au început să se întâlnească după 3 ani, când actorul a aflat de la un prieten că Gillian era din nou singură. Cuplul s-a căsătorit în 1999.

7. Kelly Preston era căsătorită când l-a cunoscut pe John Travolta.

Când Kelly Preston și John Travolta s-au întâlnit la casting pentru comedia „The Experts”, actrița era căsătorită cu un alt bărbat. Un prieten al actorilor a prezis că vor fi împreună și a avut dreptate. Travolta a recunoscut mai târziu că și-a dat seama că ea era femeia vieții sale îndată ce a văzut-o. Preston a cerut divorțul și s-a căsătorit cu Travolta.

8. Ashton Kutcher a fost primul bărbat pe care Mila Kunis l-a sărutat.

Cine ar fi crezut că relația lor va ieși de pe ecrane? Într-un interviu din 2001 Mila a recunoscut că a fost primul ei sărut și era foarte nervoasă pe platoul de filmare a sitcomului „Anii ’70” deoarece era îndrăgostită de Ashton. La finalul filmărilor, au rămas prieteni și abia în 2012 s-au reîntâlnit la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur și în același an, au început să locuiască împreună, iar după 3 ani s-au căsătorit.