9 coafuri și culori care au fost cândva preferatele tuturor femeilor, dar au fost înlocuite de noi tendințe

Moda se schimbă atât de repede încât uneori este posibil să nu observăm cum o tendință este înlocuită cu alta.

Și acest lucru este valabil nu doar pentru haine, ci și pentru coafuri.

Iată care sunt cele 9 tendințe care nu mai sunt actuale.

Culoare uniformă.

Acest tip de colorare nu mai este actual deoarece coafura pare neinteresantă. Se recomandă să-l folosiți numai dacă nuanța este aproape de cea naturală. Dacă sunteți brunetă, puteți opta pentru un balayage maro cald, iar blondele pot alege o nuanță de blond cu străluciri, iar rădăcinile să rămână întunecate.

Șuvițe contrastante sau colorate.

În anii 2000 multe fashioniste au purtat șuvițe contrastante și chiar colorate. Acum este la modă o tehnică de col ceastă combinație poate fi potrivită multora.

Pixie aranjat cu gel.

Multe femei preferau să folosească gel pe păr, una dintre coafurile de atunci fiind pixie cu șuvițe în direcții diferite. La moment este la modă tunsoarea pixie stratificată și cu volum precum sau cea cu tâmplele rase sau cu bucle.

Colorare ascunsă.

O altă tehnică de colorare care a fost cândva foarte populară în rândul tinerilor. Părul vopsit se vedea doar când era strâns în coadă. O alternativă actuală a acestei tendințe sunt accentele de culoare.

Bucle definite. 

Coafurile cu bucle au fost cândva foarte populare. La moment sunt la modă coafurile cât mai simple, cu bucle care par a fi crete de vânt.

Păr roșu.

Părul roșu a fost la modă la începutul anilor 2000. Deși tendința culorilor aprinse nu a dispărut, culoarea roșie a rămas în trecut. În această toamnă, de exemplu, sunt la modă câteva nuanțe calde precum bronz, roșcat cupru sau întunecat.

Bob asimetric.

Bobul asimetric a intrat în modă la sfârșitul anilor 80. Deși este și acum în tendințe, această tunsoare are o formă diferită: cărare dreaptă, părul are aceeași lungime în față și în spate și linii clare.

Nuanțe neon.

O astfel de colorare este prea îndrăzneață deoarece la moment sunt la modă nuanțele naturale. Dacă vă doriți un strop de culoare, optați pentru nuanța fardului roz care este în tendințe.

Breton care acoperă fața.

Cu câteva decenii în urmă bretonul era foarte popular, dar la moment trebuie să renunțăm la coafurile care acoperă fața sau ochii și să optăm pentru tendința sezonului: bottleneck. Acest tip de breton încadrează frumos pomeții și adaugă volum întregii coafuri.