9 coafuri învechite, pe care este timpul să le dăm uitării

Pentru a fi în pas cu moda stiliștii ne recomandă să renunțăm la următoarele tunsori. Este timpul să faceți o schimbare.

Am selectat special pentru Dumneavoastră mai multe modele de tunsori pe care să le evitați.

1. Tunsoarea Bob cu șuvițe bine definite.

Liniile drepte ale acestei tunsori au reușit să ne plictisească. Chiar și Victoria Beckham, care a introdus în modă această tunsoare, și-a schimbat deja de mai multe ori coafura. Optați, în schimb, pentru Bob texturat, o coafură romantică și aerisită, care a devenit preferata multor vedete.

2. Cocul neglijent.

Stiliștii ne recomandă să purtăm această coafură doar acasă. O alternativă bună este cocul jos. Majoritatea modelelor de la New York Fashion Week 2020 au purtat o astfel de coafură.

3. Permanent.

La moment nu mai sunt la modă buclele bine definite, dar cât mai naturale. Un exemplu este coafura modelului argentinian Mica Argañaraz.

4. Carre lung.

Tunsorile Carre cu șuvițe lungi în față și scurte la ceafă nu mai sunt la modă. Stiliștii ne recomandă să optăm pentru tunsori cu tranziții line.

5. Coafuri învechite.

Aceste coafuri, pe lângă faptul că s-au demodat, ne fac să părem mai în vârstă. Optați pentru coafuri moderne, care să vi se potrivească și să vă întinerească.

6. Coafurile tapate.

Pe lângă faptul că aceste coafuri ne pot deteriora părul, nu mai sunt deja la modă. Optați, mai bine, pentru coafuri cât mai naturale.

7. Bretonul drept și voluminos.  

Bretonul este un element foarte important al unei tunsori, de aceea trebuie să-l alegem cu mare atenție, ținând cont de trăsăturile feței. Renunțați la bretonul drept, deoarece nu mai este la modă.

8. Bucle de păpușă.

Naturalețea câștigă tot mai mult teren. Coafura ideală este, la moment, una ușoară și aparent neglijentă.

9. Șuvițe evidențiate.

Brigitte Bardot a fost prima femeie care a încercat această tehnică de colorare. Stilistul său a încercat, în acest mod, să-i protejeze părul.

Dacă vă place nuanțarea șuvițelor, optați pentru metode moderne de vopsire a părului.

Tunsorile scurte.

Demi Moore a introdus această tunsoare în 1990. După 30 de ani revine în tendințe, fiind preferata modelelor caselor de modă Fendi, Saint Laurent, Balenciaga și Marc Jacobs.