9 cele mai mici rase de pisici din lume!

Printre numeroasele rase de pisici, care ies în evidență prin mărimea urechilor și blana cu modele sau culori inedite, își găsesc locul și pisicile care se remarcă prin faptul ca rămân aproape la fel de mici toată viața. Aceste pisici micuțe nu cântăresc mai mult de 4,5 kilograme, dar compensează mărimea mică cu energia și afecțiunea lor. Iată care sunt aceste rase mici și adorabile:

1. Pisicuța Toybob 

Această rasă de pisici este incredibil de miniaturală, deoarece animalele nu cresc niciodată în greutate mai mult de 2,5 kilograme.

2. Napoleon (Minuet Cat) 

Această rasă de pisici are picioare foarte scurte și botul rotund. Sunt foarte micuțe și drăguțe.

3. Kinkalow 

Pisicile din această rasă, chiar și la bătrânețe, arată ca niște pisoi mici și le place, de asemenea, să se joace și să se distreze. În ceea ce privește dimensiunea sa miniaturală, această rasă ocupă locul al doilea în lume.

4. Minskin cat 

Pisicile din această rasă nu cântăresc niciodată mai mult de 3 kilograme. Minskin este o rasă tânără, experimentală de pisici cu picioare scurte și coloana vertebrală scurtă. Se crede că ideea de reproducere a rasei îi aparține lui Paul McSorley, proprietarul crescătoriei din Boston (SUA).

5. Pisicile Lambkin 

Pisicile acestei rase au blana creață, care le face să se asemene cu niște oițe. În ceea ce privește greutatea animalului, aceasta este întotdeauna situată în intervalul de la 1,8 până la 4 kg.

6. Pisica Singapura 

Aceste animăluțe au urechi uriașe și ochi mari, care le fac incredibil de drăguțe. În greutate, acestea nu depășesc 3 kilograme.

7. Rasă de pisici Devon Rex 

Reprezintă o rasă foarte prietenoasă de pisici, care arată ca niște extratereștri.

8. Munchkin 

Pisicile de rasă Munchkin au picioare extrem de scurte și coloana vertebrală lungă, ceea ce le face să arate chiar ca niște câini de rasa teckel.

9. Pisica din rasa Bambino 

Ca aproape toate pisicile din lista noastră, această pisicuță are picioare scurte și coloana vertebrală alungită.

Îndrăgiți pisicuțele? De ce rasă de pisici sunteți încântați? Așteptăm cu drag comentariile dvs.